مطالب مرتبط:
ارتش پاکستان 50 فرد مسلح را در مرز افغانستان کشت
هند تهدیدات هسته ای فرمانده ارتش پاکستان را محکوم کرد
آمریکا «ارتش آزادی بخش بلوچستان» پاکستان را گروه تروریستی اعلام کرد
فرمانده کل ارتش: در جنگ 12 روزه، رژیم صهیونیستی و آمریکا در رسیدن به اهداف خود ناکام ماندند/ حمایت های نهادهای بین المللی بیشتر لفظی است
یدیعوت آحارونوت: ارتش بیم دارد عملیات اشغال غزه پیش از آغاز شکست بخورد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1404 ساعت 17:352025-08-12بين الملل

هلاکت 50 تروریست در عملیات سه روزه ارتش پاکستان


ارتش پاکستان در عملیاتی گسترده در منطقه سمبازا واقع در شهرستان ژوب از نواحی مرزی با افغانستان طی سه روز گذشته موفق به کشتن 50 تررویست شده است.

-  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از سایت خبری داون نیوز ، روابط عمومی ارتش (ISPR) در بیانیه ای اعلام کرد: نیرو های ارتش چاکستان از تاریخ 7 تا 9 اوت، در عملیاتی در منطقه سمبازا در نواحی مرزی با افغانستان در ایالت بلوچستان این کشور 47 تروریست را از پای درآوردند.

روابط عمومی ارتش پاکستان در این بیانیه افزود: همچنین در نیمه شب 10 و 11 اوت، عملیات دیگری در منطقه مرزی سمبازا انجام شد که طی آن 3 تروریست دیگر شناسایی و در عملیاتی یورشی به هلاکت رسیدند.

به گفته منابع خبری از تروریست های کشته شده مقادیر قابل توجهی اسلحه، مواد منفجره و تجهیزات نظامی به دست آمده است.

آصف علی زرداری رییس جمهور پاکستان، و نخست وزیر این کشور طی بیانیه های مجزا ضمن تقدیر از عملکرد موفق نیرو های امنیتی، تأکید کردند که جنگ با تروریسم تا ریشه کن شدن کامل آن ادامه خواهد داشت.

محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان نیز از نیرو های امنیتی به دلیل مقابله با گروه های تروریستی مورد حمایت بیگانگان به ویژه هند، تمجید کرد و این عملیات را گامی مؤثر در حفظ امنیت ملی دانست.


برچسب ها: ارتش پاکستان - روابط عمومی ارتش - عملیات - پاکستان - تروریست - روابط عمومی - عملیاتی
آخرین اخبار سرویس:

هلاکت 50 تروریست در عملیات سه روزه ارتش پاکستان

هلاکت 50 تروریست در عملیات سه روزه ارتش پاکستان