مطالب مرتبط:
کاهش 50 درصدی ورودی سدهای کشور/ باید افکار عمومی را برای عبور از شرایط پیش رو آماده کنیم
کاهش 50 درصدی ورودی سدهای کشور
سدهای تهران با کاهش 50 درصدی روبرو شده اند
وزیر نیرو: سدهای تهران با کاهش 50 درصدی روبرو شده اند | نیاز به همراهی سازمان تبلیغات اسلامی بیش از هر زمان احساس می شود
وزیر نیرو: ورودی سدهای تهران 50 درصد کاهش یافته است/ «صرفه جویی» باید فرهنگ مردم شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مرداد 1404 ساعت 22:252025-07-23اقتصادي

کاهش 50 درصدی ورودی آب به سدهای کشور


وزیر نیرو با بیان اینکه دمای کشور در برخی مناطق تا 5 درجه نسبت به میانگین بلندمدت افزایش یافته، گفت: ورودی سدهای تهران 50 درصد کاهش یافته و بارندگی ها نیز با افت 41 درصدی مواجه بوده است.

- به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، ظهر امروز چهارشنبه، 31 تیرماه، نشست مشترکی با حضور عباس علی آبادی،  وزیر نیرو و حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، با هدف ارتقای همکاری های مشترک در حوزه ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی برگزار شد.

علی آبادی در این نشست که مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر، هاشم امینی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور، غلامحسین مقیمی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت نیرو و شیلا ارفعی مدیرکل روابط عمومی توانیر نیز حضور داشتند،  گفت: قیمت تمام شده هر کیلووات ساعت برق بیش از 5000 تومان است و این در حالی است که مصرف بالا، اصلی ترین چالش ما در بخش برق است.

وی افزود: در حوزه آب، مشکلات به مراتب عمیق تر است و گزارش های متعدد نشان می دهد که تغییرات اقلیمی به شدت جدی شده است.

دمای کشور در برخی مناطق تا 5 درجه نسبت به میانگین بلندمدت افزایش یافته و ظرفیت خودپالایی زمین پاسخگوی این حجم تغییرات نیست.


برچسب ها: روابط عمومی و اطلاع رسانی - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - روابط عمومی - اطلاع رسانی - رییس سازمان تبلیغات - وزیر نیرو - علی آبادی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 50 درصدی ورودی آب به سدهای کشور

کاهش 50 درصدی ورودی آب به سدهای کشور