مطالب مرتبط:
هدررفت 22 درصدی آب تهران؛ بحران خاموش منابع آبی پایتخت
امام جمعه گرگان: مسئولان به فکر مدیریت اصولی منابع آبی باشند
استقلال دست روی یک گزینه جذاب گذاشت؛ آغاز مذاکرات مهاجم تیم ملی با آبی ها
29 میلیون مترمکعب، نیاز آبی سالیانه فضای سبز مشهد | 30 درصد آب بوستان ها از پساب تأمین می شود
کاهش 42 درصدی ورودی آب به سد های کشور و بحران واقعی کم آبی در کمین کلانشهر ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 مرداد 1404 ساعت 12:252025-08-02اقتصادي

یک خبرگزاری: تهران روزانه یک چهارم منابع آب خود را از دست می دهد/ کاهش داوطلبانه تنها 20 درصد از مصرف شهروندان می تواند، منابع آبی پایتخت را حفظ کند


در شرایطی که برخی راهکارهای پرهزینه و بلندمدت مانند انتقال آب از دریا به پایتخت مطرح می شود، ساده ترین، کم هزینه ترین و در عین حال مؤثرترین راه، - به گزارش جماران؛ ایسنا نوشت: با وجود توزیع سالانه بیش از 1.

2 میلیارد مترمکعب آب در شهر تهران، نزدیک به 22 درصد از این منابع به دلایلی چون نشت از شبکه، انشعاب های غیرمجاز و خطاهای اندازه گیری، بدون مصرف واقعی از دست می رود.

کارشناسان می گویند کاهش داوطلبانه تنها 20 درصد از مصرف شهروندان می تواند به اندازه تمام این هدررفت، منابع آبی پایتخت را حفظ کند.

در شهری که سالانه بیش از یک میلیارد و 200 میلیون مترمکعب آب توزیع می شود، بخشی از منابع تأمین شده نه به دلیل استفاده، بلکه به واسطه هدررفت واقعی و ظاهری از چرخه مصرف خارج می شود؛ رقمی در حدود 22 درصد.

این مقدار، معادل بیش از یک پنجم کل آب ورودی به شبکه است که نه هزینه ای بابت آن دریافت می شود، نه منجر به بهبود کیفیت زندگی مشترکان.

در میان انواع هدررفت، سهم نشت ناشی از فرسودگی شبکه نسبتاً پایین گزارش شده و با حدود 11 درصد، درمقایسه با متوسط جهانی حدود 8 درصد، رقم قابل قبولی است.

با این حال، 11 درصد دیگر از هدررفت شبکه آب تهران ناشی از برداشت های غیرمجاز، معیوب بودن شمارشگرها و ناشی از حوادث است.


برچسب ها: منابع - منابع آب - پایتخت - داوطلبانه - انشعاب های غیرمجاز - منابع آبی - مصرف
آخرین اخبار سرویس:

یک خبرگزاری: تهران روزانه یک چهارم منابع آب خود را از دست می دهد/ کاهش داوطلبانه تنها 20 درصد از مصرف شهروندان می تواند، منابع آبی پایتخت را حفظ کند

یک خبرگزاری: تهران روزانه یک چهارم منابع آب خود را از دست می دهد/ کاهش داوطلبانه تنها 20 درصد از مصرف شهروندان می تواند، منابع آبی پایتخت را حفظ کند