مطالب مرتبط:
عملیات بهسازی 22 کیلومتر ایل راه عشایری در قزوین آغاز شد
جزییات واژگونی ون زائران اربعین در عراق | وضعیت وخیم زن ایرانی در بیمارستان
بهسازی و آسفالت ریزی راه های روستایی در چالدران
جزییات واژگونی ون زائران اربعین در عراق | وضعیت وخیم زن ایرانی در بیمارستان
چند کیلومتر از جاده های روستایی و فرعی کشور تا پایان سال جدید بهسازی و احداث می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 00:052025-08-16سياسي

تنها بیمارستان دهدشت نیازمند بهسازی


دهدشت_رییس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: تنها بیمارستان دهدشت نیازمند بهسازی است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مهرداد رزمخواه شامگاه شنبه در نشست شورای اداری شهرستان کهگیلویه با اشاره به وضعیت بحرانی بیمارستان دهدشت آن را در آستانه سکته توصیف کرد.

وی با اشاره به روند فرسایشی احداث بیمارستان دولتی جدید اظهار کرد: بر اساس برآوردها 12 سال طول خواهد کشید تا یک بیمارستان به بهره برداری برسد؛ در حالی که وضعیت فعلی درمانی شهرستان تاب چنین انتظاری را ندارد.

رییس بهداشت و درمان کهگیلویه با انتقاد از تصمیمات گذشته در خصوص مکان یابی بیمارستان دوم گفت: زمینی که پیش تر برای بیمارستان دوم تعیین شده بود، با هزینه کرد نادرست و مسیر غیرمنطقی همراه بود؛ مسیری که قطعاً به نتیجه نخواهد رسید و فاقد منطق کارشناسی بود.

وی افزود: زمین دوم نیازمند همت مضاعف و همکاری همه جانبه دستگاه هاست و دانشگاه علوم پزشکی به تنهایی قادر به پیشبرد این پروژه نیست.

رزمخواه تأکید کرد: تا زمان راه اندازی بیمارستان دوم، بهسازی بیمارستان فعلی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و باید تأمین اعتبار آن در اولویت قرار گیرد.

وی خواستار برداشتن گام های اساسی برای نجات زیرساخت درمانی شهرستان شد.


برچسب ها: بیمارستان - بیمارستان دهدشت - بهداشت و درمان - کهگیلویه - نیازمند - دهدشت - شبکه بهداشت و درمان
آخرین اخبار سرویس:

تنها بیمارستان دهدشت نیازمند بهسازی

تنها بیمارستان دهدشت نیازمند بهسازی