مطالب مرتبط:
مشکلات تخصیص ارز و ثبت سفارش، چالش اصلی واردات مواد غذایی اساسی+ (ویدیو)
جدول قیمت برنج و کالاهای اساسی در روزهای گرم تابستانی در مرداد 1404
واردات کالاهای اساسی در تنگنای قوانین/ بی عدالتی در سهمیه بندی واردات
رییس سازمان جهاد کشاورزی زنجان: ایرنا پیش قراول حوزه اطلاع رسانی است
پاداش 150 میلیونی مدیریت جنگ به وزیر جهاد؟!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 مرداد 1404 ساعت 09:502025-08-10اقتصادي

جزییات تامین ارز کالاهای اساسی از زبان وزیر جهاد کشاورزی


وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به انضباط ارزی در تأمین کالاهای اساسی گفت: هزینه ارزی واردات از 21 میلیارد دلار در سال های گذشته به 8 میلیارد دلار کاهش یافته است.

- وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به انضباط ارزی در تأمین کالاهای اساسی گفت: هزینه ارزی واردات از 21 میلیارد دلار در سال های گذشته به 8 میلیارد دلار کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر ، غلامرضا نوری قزلجه در آیین گرامیداشت روز خبرنگار گفت: پیش از این برخی ادعا می کردند که فسادهای چند میلیارد دلاری و چند همتی در وزارت جهاد کشاورزی رخ می دهد یا حتی چهار ماه پیش گفتند وزیر 500 میلیون تومان می گیرد وقت ملاقات می دهد و امروز به رقم 150 میلیون تومانی رسیده است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: همین که در چند ماه گذشته درباره وزارت جهاد کشاورزی با این گردش مالی های بالا، ادعا از فساد چند میلیارد دلاری می کردند که امروز به حدود 150 میلیون تومان کاهش یافته، نشان دهنده پیشرفت در مسیر اصلاحات است و نتیجه این اصلاحات کاهش سطح فساد در وزارت جهاد کشاورزی را نشان می دهد.

وی تصریح کرد: اگر پیش تر ارقام فساد به میلیاردها دلار می رسید، امروز این اعداد به صدها میلیون تومان کاهش یافته و بزودی صفر می شود که این نشان می دهد که ما مسیر خود را درست رفته ایم.


برچسب ها: جهاد کشاورزی - وزیر جهاد کشاورزی - کشاورزی - میلیارد - کالاهای اساسی - تأمین کالاهای اساسی - وزارت جهاد کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

جزییات تامین ارز کالاهای اساسی از زبان وزیر جهاد کشاورزی

جزییات تامین ارز کالاهای اساسی از زبان وزیر جهاد کشاورزی