مطالب مرتبط:
پاسخ شهردار همدان به ابهامات گردشگری و سرمایه گذاری؛ مطالبات مردم روی میز رسانه ها
بهترین سرمایه گذاری با 700 میلیون تومان در سال 1404
بهترین سرمایه گذاری با 400 میلیون تومان در سال 1404
بهترین سرمایه گذاری با 150 میلیون تومان در سال 1404
تهدید مالیاتی ترامپ | اپل 100 میلیارد دلار دیگر در آمریکا سرمایه گذاری می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مرداد 1404 ساعت 11:252025-08-07اقتصادي

کلنگ زنی فاز اول مجتمع تجاری و گردشگری با سرمایه گذاری 2 هزار میلیارد تومان


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: در ادامه سلسله پروژه های سرمایه گذاری (اینوا)، فاز اول مجتمع تجاری و گردشگری در میاندوآب با اعتبار دو هزار میلیارد تومان کلنگ زنی می شود.

- کلنگ زنی فاز اول مجتمع تجاری و گردشگری با سرمایه گذاری 2 هزار میلیارد تومان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: در ادامه سلسله پروژه های سرمایه گذاری (اینوا)، فاز اول مجتمع تجاری و گردشگری در میاندوآب با اعتبار دو هزار میلیارد تومان کلنگ زنی می شود.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ مرتضی صفری اظهار کرد: پس از کلنگ زنی اولین هتل 5 ستاره جنوب استان در مهاباد، این بار قطار اینوا در حوزه گردشگری میاندوآب ایستاد و در این راستا یک مرکز گردشگری، تجاری با حضور استاندار آذربایجان غربی در این شهرستان کلنگ زنی می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی افزود: این مجتمع دارای بخش های مختلفی از جمله تجاری، سالن های پذیرایی، رستوران ها، سفره خانه سنتی، کافی شاپ، فست فود، گالری صنایع دستی، مراکز بازی و سرگرمی، سالن سینما و آمفی تئاتر خواهد بود.

او گفت: این مجتمع در 10 طبقه احداث خواهد شد و مجموع سرمایه گذاری در این پروژه دو هزار میلیارد تومان است که پس از تکمیل فاز نخست آن


برچسب ها: گردشگری - آذربایجان غربی - میلیارد تومان - سرمایه گذاری - مجتمع تجاری - پروژه های سرمایه گذاری - کلنگ زنی
آخرین اخبار سرویس:

کلنگ زنی فاز اول مجتمع تجاری و گردشگری با سرمایه گذاری 2 هزار میلیارد تومان

کلنگ زنی فاز اول مجتمع تجاری و گردشگری با سرمایه گذاری 2 هزار میلیارد تومان