مطالب مرتبط:
نقشه جدید آمریکا برای کمک به اجرایی شدن طرح خلع سلاح حزب الله لبنان
شبکه 12 اسراییل: «درخواست واشنگتن از تل آویو برای کاهش حملات به لبنان برای حمایت از طرح خلع سلاح حزب الله»
آغاز خلع سلاح مقاومت در اردوگاه های فلسطینی درون لبنان؟
بیانیه تجمع میلیونی در صنعا:«عربستان از اسراییل حمایت تسلیحاتی می کند و به دنبال خلع سلاح مقاومت است»
تصاویر؛ سفر در زمان؛ اولین سفر اولین رهبر حزب الله به تهران!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 31 مرداد 1404 ساعت 20:102025-08-22سياسي

حزب الله: در مورد خلع سلاح مقاومت وارد هیچ گفت وگویی نخواهیم شد


سلاحی که در مورد آن صحبت می کنند، همان سلاحی است که بخش گسترده و گرانقدری از خاک ما را آزاد کرد و همین سلاح با دشمن متجاوز طی چهار دهه گذشته مقابله کرده و از لبنان حفاظت کرده و دشمن را شکست داده و مانع از اشغال لبنان شده است.

- حزب الله: در مورد خلع سلاح مقاومت وارد هیچ گفت وگویی نخواهیم شد این مقام حزب الله تاکید کرد: سلاحی که در مورد آن صحبت می کنند، همان سلاحی است که بخش گسترده و گرانقدری از خاک ما را آزاد کرد و همین سلاح با دشمن متجاوز طی چهار دهه گذشته مقابله کرده و از لبنان حفاظت کرده و دشمن را شکست داده و مانع از اشغال لبنان شده است.

رییس شورای اجرایی حزب الله لبنان تاکید کرد: دولت لبنان با تصمیم خود جهت خلع سلاح مقاومت کاری کرد که مشکل با دشمن صهیونیستی به مشکلی داخلی بین لبنانی ها تبدیل شد و از این طریق راه را برای یک روند داخلی آکنده از خطر، پیچیدگی ها و مشکلات باز کرد.

به گزارش ایسنا، شیخ علی دعموش، رییس شورای اجرایی حزب الله اعلام کرد: تصمیم اشتباهی که دولت لبنان برای خلع سلاح مقاومت اتخاذ کرد، تنها فاقد حد نصاب قانونی نیست، بلکه حد نصاب ملی را نیز ندارد و از کمترین سطح عقلانیت نیز برخوردار نیست.

  وی اظهار کرد: چگونه ممکن است کشوری که دشمن، بخشی از خاک آن را اشغال کرده است و هر روز به آن تجاوز می کند و بخشی از مردمش نی


برچسب ها: سلاح - لبنان - حزب الله - رییس شورای اجرایی حزب الله - خلع سلاح - دشمن - مقاومت
آخرین اخبار سرویس:

حزب الله: در مورد خلع سلاح مقاومت وارد هیچ گفت وگویی نخواهیم شد

حزب الله: در مورد خلع سلاح مقاومت وارد هیچ گفت وگویی نخواهیم شد