مطالب مرتبط:
سیاست خارجی ما  عقلانیت در دقیقه 90 است
طلا در تقاطع سیاست و آمار
عفو بین الملل: اسراییل در غزه سیاست گرسنگی دادن عامدانه را اجرا می کند
عفو بین الملل: اسراییل عمدا سیاست گرسنگی دادن را در نوار غزه اجرا می کند
عدم کفایت هم بخشی از سیاست شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مرداد 1404 ساعت 19:152025-08-18سياسي

تاکید بر وفاق عمومی در سیاست گذاری ها


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تأکید کرد: جامعه بدون انسجام نمی تواند به توسعه دست یابد و عدالت واقعی در تمرکز منابع بر فرودستان تجلی می یابد.

- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تأکید کرد: جامعه بدون انسجام نمی تواند به توسعه دست یابد و عدالت واقعی در تمرکز منابع بر فرودستان تجلی می یابد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیدرضا صالحی امیری امروز در نوزدهمین نشست شورای راهبردی وزارتخانه ، بر اهمیت انسجام اجتماعی و وفاق عمومی در سیاست گذاری ها تأکید کرد .

وی افزود: جامعه بدون انسجام، قادر به حرکت به سوی توسعه نیست.

دولت با درک محدودیت ها و پیچیدگی های موجود، تلاش می کند انرژی و منابع خود را صرف حل مسائل واقعی مردم کرده و از ایجاد دغدغه های غیرضروری پرهیز کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به رویکرد سیاسی رییس جمهور اشاره کرد و گفت : وی به همگرایی سیاسی باور دارد و معتقد است مناقشات جناحی و جنگ دائمی سیاسی، کشور را از مسیر توسعه دور می سازد.

انرژی سیاسی باید صرف حل مشکلات واقعی مردم و تقویت انسجام اجتماعی شود.

صالحی امیری افزود : رییس جمهور در حوزه اقتصادی، مدیریت منابع و توزیع عادلانه آن را محور توجه خود قرار داده است.


برچسب ها: گردشگری و صنایع دستی - صنایع دستی - گردشگری - سیدرضا صالحی امیری - توسعه - جامعه - صنایع
آخرین اخبار سرویس:

تاکید بر وفاق عمومی در سیاست گذاری ها

تاکید بر وفاق عمومی در سیاست گذاری ها