مطالب مرتبط:
میانگین روزانه گاز مصرفی نیروگاه ها به مرز 302 میلیون مترمکعب رسید
میانگین روزانه گاز مصرفی نیروگاه ها به مرز 302 میلیون مترمکعب رسید
ماندگاری هوای گرم در چهارمحال و بختیاری
کمینه و بیشینه دمای هوا در چهارمحال و بختیاری
بزرگداشت اربعین شهدای اقتدار در چهارمحال و بختیاری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مرداد 1404 ساعت 07:402025-07-29اقتصادي

مصرف بیش از 13 میلیون مترمکعب گاز در جایگاه های CNG چهارمحال و بختیاری


در سه ماهه نخست سال، بیش از 13 میلیون مترمکعب گازطبیعی در 41 جایگاه CNG چهارمحال و بختیاری مصرف شده است.

- مصرف بیش از 13 میلیون مترمکعب گاز در جایگاه های CNG چهارمحال و بختیاری در سه ماهه نخست سال، بیش از 13 میلیون مترمکعب گازطبیعی در 41 جایگاه CNG چهارمحال و بختیاری مصرف شده است.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیرعامل شرکت گاز استان، با اشاره به روند مصرف گازطبیعی در ناوگان حمل ونقل گفت: استفاده از گازطبیعی به عنوان سوخت، مزایای قابل توجهی از جمله ایمنی بالا، کاهش آلاینده های زیست محیطی، هزینه کمتر تعمیر و نگهداری و افزایش عمر موتور خودرو ها را به همراه دارد.

سلیمیان خاطرنشان کرد: ترویج مصرف سوخت پاک همچنان یکی از راهبرد های مهم شرکت گاز در جهت حفظ محیط زیست و بهبود الگوی مصرف در استان به شمار می رود.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - چهارمحال - بختیاری - مصرف - مترمکعب - میلیون - خبرگزاری صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

مصرف بیش از 13 میلیون مترمکعب گاز در جایگاه های CNG چهارمحال و بختیاری

مصرف بیش از 13 میلیون مترمکعب گاز در جایگاه های CNG چهارمحال و بختیاری