مطالب مرتبط:
راه اندازی بازار آب های نامتعارف در بورس انرژی؛ گواهی صرفه جویی آب هنوز در میانه راه
رکوردشکنی تولید چغندرقند پاییزه با صرفه جویی 222 میلیون مترمکعب آب
من که متخصص حوزه آب هستم، مفهوم 10 درصد صرفه جویی را که مسئولان می گویند، متوجه نمی شوم/ به ورطه «روز صفر آب» افتاده ایم
راه آبی زائران اربعین باز شد: سفر دریایی خرمشهر به بصره از 10 مرداد آغاز می شود!
شوک به پایتخت: تعطیلی چهارشنبه ها دائمی می شود+ آمارهای باورنکردنی صرفه جویی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مرداد 1404 ساعت 09:452025-07-29اقتصادي

صرفه جویی 20 درصدی تنها راه نجات از معضل کم آبی است


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه 6 تهران با اشاره به ورود تهران به پنجمین سال پیاپی خشکسالی از کاهش قابل توجه ذخایر سدهای تأمین کننده آب شرب خبر داد.

- ری- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه 6 تهران با اشاره به ورود تهران به پنجمین سال پیاپی خشکسالی از کاهش قابل توجه ذخایر سدهای تأمین کننده آب شرب خبر داد.

حسین اکبریان، در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به ورود تهران به پنجمین سال پیاپی خشکسالی، از کاهش قابل توجه ذخایر سدهای تأمین کننده آب شرب خبر داد و گفت: در شرایط فعلی، مدیریت مصرف و صرفه جویی تنها راه عبور از بحران آبی پیش رو است.

وی با بیان اینکه بارش های سالانه نسبت به میانگین بلندمدت کاهش محسوسی داشته، اظهار داشت: حجم ذخایر سدها نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افت چشمگیر مواجه شده و این موضوع تأمین آب پایدار را با چالش جدی روبه رو کرده است.

اکبریان اقدامات اجرایی شرکت آبفا را در دو محور حفر چاه های جدید و اصلاح شبکه های فرسوده برشمرد و افزود: تمرکز اصلی بر تغییر الگوی مصرف در بخش خانگی است و مشارکت شهروندان در این زمینه نقش تعیین کننده ای دارد.

مدیرعامل آبفای منطقه 6 تهران به راهکارهای صرفه جویی اشاره کرد و گفت: کاهش زمان استحمام، استفاده از شیرآلات کاهنده مصرف، پرهیز از پمپاژ مستقیم به شبکه، نصب استاندارد مخزن و پمپ، کا


برچسب ها: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - شرکت آب و فاضلاب - تهران - خشکسالی - آب و فاضلاب - ذخایر - شرکت آب
آخرین اخبار سرویس:

صرفه جویی 20 درصدی تنها راه نجات از معضل کم آبی است

صرفه جویی 20 درصدی تنها راه نجات از معضل کم آبی است