مطالب مرتبط:
عکس/ دیده شدن عقاب شاهی در ارتفاعات بیرجند
برنامه و ساعت خاموشی برق خراسان جنوبی شنبه 18 مرداد 1404 + زمان های قطعی برق بیرجند
امام جمعه موقت بیرجند: رسانه سنگر اول در جنگ ترکیبی است
بیانیه پرسپولیس درباره جریمه بیفوما
نجات کودک 3 ساله با جراحی مغز در بیرجند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مرداد 1404 ساعت 10:102025-08-09اقتصادي

جریمه متهم قاچاق انبه در بیرجند


متهم قاچاق 157 کیلوگرم انبه پاکستانی و 6 عدد رو فرشی ماشینی به پرداخت جریمه محکوم شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: پرونده حمل کالا های قاچاق شامل 157 کیلوگرم انبه پاکستانی و تعداد 6 عدد رو فرشی ماشینی به ارزش 205 میلیون و 257 هزار ریال در شعبه سوم بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بیرجند رسیدگی شد.

  علی محدثی نژاد افزود: شعبه پس از بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک معتبر، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا های کشف شده متخلف را به پرداخت 214 میلیون و 742 هزار ریال جزای نقدی محکوم کرد.

  به گفته وی، شعبه همچنین با توجه به بیشتر بودن ارزش خودرو از کالا های کشف شده، مبلغ 205 میلیون و 257 هزار ریال معادل ارزش کالا به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت 420 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

  مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: ماموران نیروی انتظامی بیرجند هنگام بازرسی خودرو های عبوری از یک دستگاه اتوبوس، محموله کالا قاچاق را کشف و پرونده این تخلف را برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - مدیرکل تعزیرات - میلیون - خراسان جنوبی - تعزیرات - کالا - قاچاق
آخرین اخبار سرویس:

جریمه متهم قاچاق انبه در بیرجند

جریمه متهم قاچاق انبه در بیرجند