مطالب مرتبط:
کشتی نوح روسیه با 75 موش و هزاران مگس میوه راهی فضا شد
کشتی نوح روسیه با 75 موش و هزاران مگس میوه راهی فضا شد
رزمایش شهدای اقتدار ملی در خراسان جنوبی
رزمایش شهدای اقتدار ملی در خراسان جنوبی برگزار می شود
رزمایش شهدای اقتدار ملی در خراسان جنوبی برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 19:152025-08-17سياسي

رزمایش مقابله با آفت مگس میوه مازندران در نکا


رزمایش پدافند غیرعامل پیشگیری و مقابله با آفت مگس میوه مازندران در نکا برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ رزمایش پدافند غیرعامل مقابله با مگس میوه مدیترانه ای؛ صبح امروز با حضور نیرو های مختلف مردمی، تشکل های کشاورزی و باغداران در روستای سیاوشکلای نکا برگزار شد.

رزمایش مقابله با آفت مگس به صورت عملی در باغ مرکبات آقای سیاوشی نکا عملیاتی شد و باغداران پیشرو در کنار کارشناسان حفظ نباتات جهاد کشاورزی نحوه تله گذاری، مقدار و چگونگی محلول پاشی، جمع آوری میوه های پوسیده و دفن آن را با هدف پیشگیری و مبارزه بیولوژیک با مگس میوه تمرین کردند.

کارشناسان باغبانی می گویند: دما و رطوبت مناسب برای افزایش زادآوری و وجود میزبان های حساس رسیده نظیر هلو، شلیل، سیب و میوه های در حال رسیدن به ویژه خرمالو و پرتقال های تابستانه ازدیاد نسل و طغیان آفت مگس میوه مدیترانه ای و در نهایت خسارت روی مرکبات دور از انتظار نیست.

طبق اظهارات رسمی کارشناسان حفظ نباتات، هر مگس ماده روزانه 1 تا 30 عدد تخم رها می کند و در شرایط مناسب این توان را دارد که در یک دوره زندگی تعدادش را به میانگین 300 و حداکثر یکهزار عدد برساند.

مگس میوه مدیترانه ای از آفات مخرب برای 160 هزار هکتار از باغ های مازندران با تنوع و پراکندگی به لحاظ نوع میوه و زمان برداش


برچسب ها: مگس میوه - آفت مگس میوه - میوه - پدافند غیرعامل - مقابله - مازندران - رزمایش
آخرین اخبار سرویس:

رزمایش مقابله با آفت مگس میوه مازندران در نکا

رزمایش مقابله با آفت مگس میوه مازندران در نکا