مطالب مرتبط:
تصویب بسته های حمایتی برای احیای کسب وکارها و تولیدکنندگان
فیلم|خبرنگاران پرچمداران حفظ و احیای منابع طبیعی
تعامل شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بنا های تاریخی
فوری؛ شهادت 2 نفر از اعضای خانواده یکی از رهبران حماس
احیای بافت های فرسوده در گرو طرح بازآفرینی شهری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 مرداد 1404 ساعت 03:302025-08-10بين الملل

وحشت صهیونیست ها از احیای دوباره و سریع حماس


وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نسبت به پیامدهای هرگونه توقف موقت در جنگ غزه که موجب بازیابی حماس خواهد شد هشدار داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، بزالل اسموتریچ وزیر دارایی و تندرو کابینه اسراییل در اظهاراتی گفت: اگر به حماس یک آتش بس موقت بدهیم، این موضوع به آن ها اجازه می دهد دوباره خود را بازسازی کنند.

وی تأکید کرد: باید جنگ را ادامه دهیم، حتی اگر هزینه ها سنگین باشد.

دولت باید تصمیم به پایان کار بگیرد.

اسموتریچ خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: نتانیاهو باید کابینه امنیتی را به جلسه ای جدید دعوت کند و تصمیم بگیرد که عملیات نظامی در غزه را تا رسیدن به یک پیروزی قاطع و بدون هیچ توافق جزیی ادامه دهد.

وی با انتقاد از رویکرد کنونی کابینه گفت: نتانیاهو و کابینه امنیتی به جای تکیه بر عقل، تسلیم ضعف و احساسات شدند و عملیات نظامی را تنها با هدف فشار بر حماس برای پذیرش یک توافق جزیی تصویب کردند.

اسموتریچ با خیال پردازی های واهی مدعی شد: ما باید به سمت تعیین تکلیف نهایی برویم، همه اسیران را یکجا آزاد کنیم، حماس را شکست داده و نابود کنیم، بخش های بزرگی از غزه را مصادره کرده و راه را برای مهاجرت داوطلبانه باز کنیم.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - کابینه امنیتی - صهیونیست - کابینه - عملیات نظامی - نخست وزیر رژیم صهیونیستی - وزیر دارایی
آخرین اخبار سرویس:

وحشت صهیونیست ها از احیای دوباره و سریع حماس

وحشت صهیونیست ها از احیای دوباره و سریع حماس