مطالب مرتبط:
کشف 12 دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز از یک واحد مرغداری در پیرانشهر
کشف 34 دستگاه ماینر غیرمجاز در گیلان
کشف بیش از 80 دستگاه استخراج ماینر غیرمجاز در استان اهواز
13 دستگاه استخراج ماینر غیرمجاز از پشت بام منزلی کشف و ضبط شد
کشف 138 میلیارد تومان ارز قاچاق و دومیلیون دینار تقلبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 14:302025-08-17اقتصادي

کشف 5 دستگاه رمز ارز غیرمجاز در دامداری قم


در جریان بازرسی های مشترک در قم، 5 دستگاه ماینر ( دستگاه استخراج رمز ارز) که به طور غیرقانونی در واحد دامداری برق مصرف می کردند، شناسایی و توقیف شدند.

- در جریان بازرسی های مشترک در قم، 5 دستگاه ماینر ( دستگاه استخراج رمز ارز) که به طور غیرقانونی در واحد دامداری برق مصرف می کردند، شناسایی و توقیف شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در ادامه روند مقابله با استخراج غیرمجاز رمز ارزها، کارشناسان دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق استان قم با همکاری عوامل انتظامی پاسگاه لنگرود، موفق به کشف و جمع آوری تعداد 5 دستگاه ماینر غیرقانونی در یک واحد دامداری سطح استان شدند.

رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم گفت: این ماینر ها بدون مجوز و از راه اتصال غیرمجاز به شبکه توزیع برق فعالیت می کردند که بلافاصله توقیف و پرونده ای در این خصوص تشکیل شد.

یوسف صادقی از هم استانی های گرامی خواست تا در صورت مشاهده یا اطلاع از فعالیت های غیرقانونی مشابه، موضوع را از طریق پیامک به شماره 30005121 یا از طریق وب سایت www.

tavanir.

org.

ir/samaat اطلاع دهند.

وی همچنین به برنامه پرداخت پاداش به گزارش دهندگان استخراج رمز ارز غیرمجاز توسط شرکت توزیع نیروی برق استان اشاره کرد و افزود: افرادی که اطلاعات قابل استنادی درباره استفاده غیرم


برچسب ها: شرکت توزیع نیروی برق - دستگاه - دستگاه ماینر - توزیع نیروی برق - دامداری - غیرقانونی - رمز ارز
آخرین اخبار سرویس:

کشف 5 دستگاه رمز ارز غیرمجاز در دامداری قم

کشف 5 دستگاه رمز ارز غیرمجاز در دامداری قم