| شنبه، 18 مرداد 1404 ساعت 08:152025-08-09اقتصادي
طرح نوین 23 هکتار کشت ذرت با کاهش 50 درصدی مصرف آب در شهرستان خوسف اجرا شد.
- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیر جهاد کشاورزی خوسف گفت: برای اولین بار طرح بهره وری آب و کشت 140 سانتی متری ذرت در 23 هکتار از اراضی شهرستان خوسف اجرا شد.
خبیری با اشاره به اینکه از 130 هکتار کشت ذرت در شهرستان، 23 هکتار آن با کشت 140 سانتی متری کشت شده است افزود: در این کشت تراکم بوته ها در واحد سطح حفظ می شود و میزان مصرف آب کاهش می یابد.
وی گفت: سبز شدن یکنواخت بذر، افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینه کاشت با توجه به مصرف نوار تیپ کمتر، کاهش مصرف آب، بهبود تهویه و نورگیری، بهبود کنترل علف های هرز و تسهیل در عملیات داشت شامل سمپاشی و وجین از دیگر مزایای این کشت جدید است.
برچسب ها: هکتار -
شهرستان خوسف -
شهرستان -
مصرف آب -
خوسف -
کاهش -
مصرف |
آخرین اخبار سرویس:
|
اجرای طرح نوین 23 هکتارکشت ذرت در خوسف
اجرای طرح نوین 23 هکتارکشت ذرت در خوسف
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.