| دوشنبه، 27 مرداد 1404 ساعت 22:152025-08-18سياسي
حسین مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی ایران به جماران گفت: آقای لاریجانی باید در هماهنگی کامل با رییس شورای عالی امنیت (پزشکیان) مشترکا راهکارهای مختلف برای خارج کردن کشور از شرایط فعلی (نه جنگ، - حسین مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی ایران به جماران گفت: آقای لاریجانی در قامت یک شخصیت ملی ظاهر شود و تمام ظرفیت های کشور را به کار بگیرد، خرد ملی کشور را در دبیرخانه شورای عالی امنیت جمع کند.
ایشان باید در هماهنگی کامل با رییس شورای عالی امنیت (پزشکیان) مشترکا راهکارهای مختلف برای خارج کردن کشور از شرایط فعلی (نه جنگ، نه صلح) به شرایط صلح پایدار را خدمت رهبری ارائه کنند و در نهایت رییس جمهور به عنوان منتخب مردم قاطع بایستد و از رهبری بخواهند که کشور باید تغییر کند و نیاز به تحول دارد.
* مشروح این گفت و گو روز سه شنبه در جماران منتشر می شود برچسب ها: حزب کارگزاران سازندگی -
کارگزاران سازندگی -
لاریجانی -
شورای عالی -
حسین مرعشی -
حزب کارگزاران -
کشور |
آخرین اخبار سرویس:
|
توصیه حسین مرعشی به علی لاریجانی: ملی باش، نه اصولگرا!/ لاریجانی به همراه پزشکیان راهکارهای خروج از کشور از شرایط فعلی را به رهبری ارائه کنند
توصیه حسین مرعشی به علی لاریجانی: ملی باش، نه اصولگرا!/ لاریجانی به همراه پزشکیان راهکارهای خروج از کشور از شرایط فعلی را به رهبری ارائه کنند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.