مطالب مرتبط:
پرداخت 80 درصد مطالبات گندمکاران خراسان رضوی
پرداخت 72 درصد مطالبات گندم کاران خراسان رضوی
پرداخت 64 درصد مطالبات چایکاران شمال کشور
پرداخت 73 درصد از مطالبات گندم کاران کرمانشاهی
گندمکاران خراسان رضوی 80 درصد از مطالباتشان را دریافت کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مرداد 1404 ساعت 10:102025-08-16اقتصادي

پرداخت 75 درصد از مطالبات گندمکاران خراسان شمالی


مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: از آغاز فصل خرید تا کنون بیش از 50 هزار و 171 تُن گندم از کشاورزان خریداری و 75 درصد مطالبات آنان تسویه شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛  نعمان یزدانی در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما ارزش گندم خریداری شده را یکهزارو 31 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تا کنون 772 میلیارد تومان از کل مطالبات معادل 75 درصد پرداخت شده و مابقی در صف پرداختی دولت از طریق سازمان هدفمندی یارانه ها است.

وی افزود: مانده مطالبات خرید تضمینی گندم استان را 258میلیارد و 400 میلیون تومان است.

وی افزود: قیمت خرید تضمینی گندم در سال جاری، 20 هزار و 500 تومان به ازای هر کیلوگرم تعیین شده است.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ادامه داد: عملیات خرید تضمینی گندم در استان در مراکز دولتی و کارخانه جات آرد تا پایان شهریور ادامه دارد.

یزدانی گفت: پارسال 184 هزارو 500 تُن گندم خریداری شد، اما امسال تا 25 مرداد 50 هزار تُن خریداری شده که در مقایسه با پارسال یک سوم کاهش یافته است.

امسال 144 هزار و 100 هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم آبی و دیم و 50 هزار هکتار نیز جو کشت شده است.


برچسب ها: خرید تضمینی گندم - خبرگزاری صدا و سیما - خراسان شمالی - خرید تضمینی - مطالبات - خدمات بازرگانی - میلیارد تومان
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت 75 درصد از مطالبات گندمکاران خراسان شمالی

پرداخت 75 درصد از مطالبات گندمکاران خراسان شمالی