مطالب مرتبط:
مطالبه گری برای رفع مشکلات مردم و توسعه استان گلستان ضروری است
توسعه پایدار و اقتصاد دانش محور، کلید تحول بخش معدن/ رسانه ها نقشی هم تراز با مدیران دارند
بازدید میدانی وزیر فرهنگ از زیرساخت های گردشگری در استان یزد
نشست خبری مدیرکل ثبت احوال استان همدان
بازدید میدانی وزیر میراث فرهنگ از زیرساخت های گردشگری در استان یزد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مرداد 1404 ساعت 22:152025-08-09فرهنگي

مدیرکل فرهنگ و ارشاد گلستان: رسانه ها نقشی کلیدی در توسعه استان دارند


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با اشاره به اینکه رسانه ها نقشی کلیدی در توسعه استان دارند، گفت: اگر قرار باشد استان توسعه پیدا کند، - مدیرکل فرهنگ و ارشاد گلستان: رسانه ها نقشی کلیدی در توسعه استان دارند گرگان-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با اشاره به اینکه رسانه ها نقشی کلیدی در توسعه استان دارند، گفت: اگر قرار باشد استان توسعه پیدا کند، رسانه ها باید در این مسیر نقشی فعال داشته باشند.

به گزارش ، تسنیم و فارس بر نقش پررنگ رسانه ها در توسعه فرهنگی و اجتماعی استان تأکید کرد و گفت: اگر قرار باشد استان توسعه پیدا کند، رسانه ها باید در این مسیر نقشی فعال داشته باشند.

وی با اشاره به لزوم هم افزایی میان دستگاه های اجرایی و رسانه ها افزود: برای پیشرفت و توسعه استان، باید همگان دست در دست هم دهیم.

رسانه ها باید مسائل کلان استان را شفاف پیگیری کنند و مدیران را به پاسخگویی وادار کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان همچنین درباره تعاملات با استاندار و دیگر مقامات گفت: در دیدارهای متعدد با استاندار و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، همواره بر ضرورت توجه به مطالبات رسانه ها تأکید کرده ایم.

این تعاملات سبب شده که نگاه کلان به حوزه رسانه در استان شکل گیرد.


برچسب ها: مدیرکل فرهنگ و ارشاد - رسانه ها - توسعه استان - استان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی - فرهنگ و ارشاد - توسعه
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل فرهنگ و ارشاد گلستان: رسانه ها نقشی کلیدی در توسعه استان دارند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد گلستان: رسانه ها نقشی کلیدی در توسعه استان دارند