مطالب مرتبط:
سرمایه گذاری در تولید 15 هزار مگاوات برق تجدید پذیر
بسته پیشنهادی کمیسیون اصل 90 برای قطع وابستگی در حوزه تولید دارو
پیشرفت 75 درصدی طرح تولید کاغذ از سنگ الیگودرز
استاندار مرکزی: حمایت از تولید تنها راه رونق اقتصادی است
بازگشت پراید به خط تولید سایپا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 مرداد 1404 ساعت 15:352025-08-06اقتصادي

شرق مازندران با تولید محصولات ارگانیک پایلوت گردشگری کشاورزی است


رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: شرق مازندران از تولیدات سالم و ارگانیک نظیر انار و انجیر برخوردار بوده و می تواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.

- گلوگاه - رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: شرق مازندران از تولیدات سالم و ارگانیک نظیر انار و انجیر برخوردار بوده و می تواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر ، بابک مؤمنی بعد از ظهر چهارشنبه در همایش شکرانه انجیر گلوگاه در سالن ارشاد گلوگاه اظهار کرد: توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان گلوگاه می تواند به عنوان یک استراتژی مؤثر برای توسعه پایدار مناطق روستایی و ارتقای اقتصاد محلی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: برای توسعه گردشگری کشاورزی در گلوگاه باید عملیاتی وارد شویم و با برنامه کارها را اجرایی کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ظرفیت برای توسعه صنایع تبدیلی و گردشگری روستایی در گلوگاه وجود دارد و باید تولید پایدار و معیشت پایدار وجود داشته و مورد توجه باشد.

به گفته مؤمنی، محدودیت منابع پایه وجود دارد و کشت مبتنی بر ساختار منطقه تعریف شود.

وی افزود: در سال پیش رو باید باغات توسعه یافته و کشاورزی مناسب با اقلیم و نیاز تولیدی ما شود و در ادامه آن ارزش افزوده اضافه شود.


برچسب ها: گردشگری کشاورزی - کشاورزی - سازمان جهاد کشاورزی - مازندران - کشاورزی مازندران - گردشگری - جهاد کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

شرق مازندران با تولید محصولات ارگانیک پایلوت گردشگری کشاورزی است

شرق مازندران با تولید محصولات ارگانیک پایلوت گردشگری کشاورزی است