مطالب مرتبط:
اشغال غزه، خلع سلاح حزب الله و توافقنامه زنگزور، سه اقدام خطرناک آمریکا و اسراییل
روزنامه جمهوری اسلامی: تصمیم به اشغال غزه ، خلع سلاح حزب الله و توافقنامه زنگزور، سه اتفاق هم زمان است که شکل توطئه دارد
باقری کنی: جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگزور نمی گذرد/ ترفند خلع سلاح حزب الله به نتیجه نمی رسد (فیلم)
رای الیوم: حزب الله هرگز اجازه خلع سلاح خود را نخواهد داد/مقاومت لبنان تصمیم به مقابله با توطئه را با هر بهایی گرفته است
خلع سلاح حزب الله: ایده غیرممکن تحت فشار خارجی / حزب الله تسلیم نمی شود اما به خشونت متوسل نمی شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 مرداد 1404 ساعت 09:402025-08-10بين الملل

اشغال غزه، خلع سلاح حزب الله و توافقنامه زنگزور، سه توطئه خطرناک آمریکا و اسراییل


«مصوبه خلع سلاح حزب الله لبنان که دولت این کشور به دستور آمریکا آن را دنبال می کند توطئه خطرناکی را به همراه دارد.

شاید افرادی بگویند چرا در یک کشور که ارتش دارد یک گروه مسلح باید وجود داشته باشد؟ بنابراین وجهی ندارد حزب الله لبنان خلع سلاح نشود.

- اشغال غزه، خلع سلاح حزب الله و توافقنامه زنگزور، سه توطئه خطرناک آمریکا و اسراییل مصوبه خلع سلاح حزب الله لبنان که دولت این کشور به دستور آمریکا آن را دنبال می کند توطئه خطرناکی را به همراه دارد.

شاید افرادی بگویند چرا در یک کشور که ارتش دارد یک گروه مسلح باید وجود داشته باشد؟ بنابراین وجهی ندارد حزب الله لبنان خلع سلاح نشود.

روزنامه جمهوری اسلامی در واکنش به سه اتفاق همزمان آن ها را توطئه خواند و در این باره نوشت: اتفاقی و تصادفی نیست که در یک روز یعنی روز جمعه 17 مردادماه جاری سه اقدام در منطقه پرآشوب خاورمیانه و قفقاز به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.

  تصویب اشغال کامل غزه در کابینه امنیتی اسراییل، تصویب خلع سلاح حزب الله در دولت لبنان و امضاء قرارداد صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان در واشنگتن با پیوست واگذاری مدیریت دالان زنگزور به آمریکا، سه رویدادی بودند که برنامه ریزان آمریکایی – صهیونیستی آن ها را تدارک دیده بودند و در یک روز به سرانجام رساندند.


برچسب ها: حزب الله لبنان - توطئه خطرناک - حزب الله - خلع سلاح - آمریکا و اسراییل - توطئه - سلاح
آخرین اخبار سرویس:

اشغال غزه، خلع سلاح حزب الله و توافقنامه زنگزور، سه توطئه خطرناک آمریکا و اسراییل

اشغال غزه، خلع سلاح حزب الله و توافقنامه زنگزور، سه توطئه خطرناک آمریکا و اسراییل