مطالب مرتبط:
فیش حقوق نجومی «نادره رضایی» معاون هنری وزارت ارشاد، خبرساز شد
توضیحات وزارت ارشاد پیرامون فیش حقوقی نادره رضایی
وزارت ارشاد فیش حقوقی نادره رضایی را تایید کرد
نامه خانه تئاتر به وزیر ارشاد در پی تقلیل ساختار سازمانی تئاتر
توضیحات ارشاد درباره فیش حقوقی خبرساز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 31 مرداد 1404 ساعت 08:402025-08-22فرهنگي

متوسلی: «خورشید کاروان» مورد بی مهری وزارت ارشاد قرار گرفت


کارگردان نمایش «خورشید کاروان» تأکید کرد که علیرغم پیگیری از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این معاونت و وزارت ارشاد از اجرای این اثر نمایشی حمایت نکرده اند.

- متوسلی: خورشید کاروان مورد بی مهری وزارت ارشاد قرار گرفت کارگردان نمایش خورشید کاروان تأکید کرد که علیرغم پیگیری از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این معاونت و وزارت ارشاد از اجرای این اثر نمایشی حمایت نکرده اند.

مهدی متوسلی کارگردان نمایش خورشید کاروان که در سی و چهارمین سال اجرا و در 30 مرداد در قالب نمایشنامه خوانی در فرهنگسرای ارسباران به صحنه رفت، درباره دلیل اجرای صحنه ای نداشتن این اثر به خبرنگار مهر گفت: در سال های گذشته بخشی از کارهای اجرای نمایش خورشید کاروان با حمایت مستقیم معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می شد اما امسال هیچ گونه حمایت و مراوده ای از کار اتفاق نیفتاد و نتوانستیم نمایش را آماده صحنه و اجرا کنیم.

وی یادآور شد: متأسفانه حمایت و پشتیبانی مورد تصورمان انجام نشد و بر همین اساس هر چند گروه آماده و محیا برای اجرا بود، شرایط برای مان فراهم نشد.

متوسلی تأکید کرد: امسال و در سی و چهارمین سال اجرای خورشید کاروان تصورمان بر این بود که حمایت وزارت ارشاد برای اجرای این نمایش برقرار می شود.


برچسب ها: خورشید کاروان - وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - فرهنگ و ارشاد اسلامی - نمایش خورشید کاروان - وزارت فرهنگ و ارشاد - وزارت ارشاد - فرهنگ و ارشاد
آخرین اخبار سرویس:

متوسلی: «خورشید کاروان» مورد بی مهری وزارت ارشاد قرار گرفت

متوسلی: «خورشید کاروان» مورد بی مهری وزارت ارشاد قرار گرفت