مطالب مرتبط:
هک نشدیم | تلویزیون های اسنوا و دوو به خاطر وضعیت آمادگی پدافندی کشور دچار مشکل نرم افزاری شدند
تصاویر / جلسه کمیته فرهنگی وآموزشی ستاد اربعین حسینی استان قزوین
تصاویر / نشست سفیران زینبی کمیته فرهنگی وآموزشی ستاد اربعین حسینی استان قزوین
معاون رییس جمهور: بیش از 53 همت اعتبار برای توسعه استان زنجان تصویب شد
استاندار گلستان: آماده ایم با همت دولت، مشکلات استان را حل کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1404 ساعت 23:102025-07-31سياسي

معاون استاندار قزوین: آمادگی امنیتی استان در وضعیت مطلوب است


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین با بیان اینکه قزوین در اوج آمادگی امنیتی است گفت: استان قزوین رتبه دوم کشوری را در زمینه آمادگی و امنیت کسب کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، شهرام احمدپور بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه یادواره شهدای دو روستای وناش و بالاوناش و گرامیداشت شهدای اقتدار، وضعیت آمادگی امنیتی استان را در پی تحولات اخیر منطقه و جنگ 12 روزه، مساعد و مطلوب ارزیابی کرد اظهار کرد: استان قزوین رتبه دوم کشوری را در زمینه آمادگی و امنیت کسب کرد.

احمدپور با اشاره به پایان جنگ 12 روزه و حوادثی که در پی آن در برخی استان ها رخ داد، گفت: خدا را شکر، شرایط استان قزوین در این ایام بسیار مساعد بود و ما حتی در طول این 12 روز، کوچک ترین چالشی را در سطح استان تجربه نکردیم.

وی افزود: بر اساس ارزیابی های نهادهای امنیتی، اطلاعاتی و نظامی کشور، استان قزوین موفق به کسب رتبه دوم در میزان آمادگی و امنیت مطلوب در کل کشور شده است.

این موفقیت نشان دهنده تلاش و همکاری همه دستگاه های امنیتی، انتظامی، اطلاعاتی، اجرایی و اقتصادی استان است و جای تقدیر و تشکر فراوان دارد.

بررسی مصادیق اختیارات مورد نیاز برای ارائه به دولت معاون استاندار در ادامه به تأکیدات رییس جمهور مبنی بر ضرورت افزایش اختیارات استانداران و مدیران استانی اشاره کرد و اظه


برچسب ها: استان - استان قزوین - امنیت - قزوین - امنیتی - آمادگی - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

معاون استاندار قزوین: آمادگی امنیتی استان در وضعیت مطلوب است

معاون استاندار قزوین: آمادگی امنیتی استان در وضعیت مطلوب است