مطالب مرتبط:
تقدیر مدیرعامل بانک مسکن از تلاش خبرنگاران در عرصه اطلاع رسانی/ تاکید بر نقش حیاتی خبرنگاران در آگاهی بخشی عمومی
فعالسازی 200 گیگ اینترنت هدیه برای خبرنگاران
سپاه: خبرنگاران از ارکان مقاومت در مقابل تجاوز آمریکایی-صهیونیستی بودند
بسته 200 گیگی خبرنگاران، شنبه فعال می شود
خبرنگاران در جنگ 12 روزه از ارکان رویارویی با تجاوز آمریکایی ـ صهیونی بودند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مرداد 1404 ساعت 13:452025-08-07سياسي

خبرنگاران در خط مقدم روایتگری پیشرفت ها قرار دارند


مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان اینکه روز خبرنگار، یادآور حماسه سازی رسانه ها در نبرد ترکیبی دشمن علیه کشورمان است،گفت: در این جنگ ، - شیراز- مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان اینکه روز خبرنگار، یادآور حماسه سازی رسانه ها در نبرد ترکیبی دشمن علیه کشورمان است،گفت: در این جنگ ،خبرنگاران در خط مقدم روایتگری پیشرفت ها قرار دارند.

به گزارش در خصوص اهمیت رسانه، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره اهمیت نقش رسانه به عنوان یک سرمایه را برای همگان روشن می سازند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان اینکه رسانه ملی و تمامی اصحاب رسانه، خبرگزاری ها و فعالان فضای مجازی، با هماهنگی قابل توجهی که در طول این جنگ 12 روزه ایجاد شد، حماسه آفرینی کردند، افزود: این هماهنگی منجر به پیروزی بزرگی در عرصه جنگ ترکیبی شد، به گونه ای که حتی نشریات خبری آمریکایی نیز به این موضوع اعتراف کرده اند.

این موفقیت باعث شد تا نسل جوان ایران، اعتقاداتشان به گفتمان مقاومت بیش از گذشته تعمیق یابد.

رئوف در ادامه به نتایج نظرسنجی که در طول جنگ 12 روزه در سراسر کشور صورت گرفت اشاره کرد و گفت: در این نظرسنجی ها، مردم به شکلی قاطع از گفتمان مقاومت حمایت کردند.

این همبستگی، هم افزایی و وحدتی که با محوریت رسانه ها صورت گرفت، توانست ضربه اصلی را به نظام سلطه وارد کند.


برچسب ها: صدا و سیمای فارس - رسانه - مدیرکل - روایتگری - رهبر معظم انقلاب - حماسه - رسانه ها
آخرین اخبار سرویس:

خبرنگاران در خط مقدم روایتگری پیشرفت ها قرار دارند

خبرنگاران در خط مقدم روایتگری پیشرفت ها قرار دارند