مطالب مرتبط:
دیده بان حقوق بشر: اسراییل در حمله به مدارس غزه از بمب های ساخت آمریکا استفاده کرده است
کلید حل مشکل کشور استفاده حداکثری از ظرفیت رسانه ها است
استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در کشاورزی
صدور گذرنامه زیارتی در کمترین زمان در مشهد
قدردانی حاج علی اکبری از کاظم صدیقی در خطبه های نماز جمعه/ وحدت ملی فتح الفتوح جنگ 12 روزه بود/ در استفاده از آب سبک زندگی اسلامی مورد توجه قرار بگیرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مرداد 1404 ساعت 10:402025-08-09اجتماعي

ممنوعیت استفاده از گذرنامه غیر در مرزها


کنترل تردد زائران در مرز های اربعین بسیار دقیق است و اگر فردی از گذرنامه غیر استفاده کند سریعا شناسایی و از خروج آن جلوگیری می شود.

- فرمانده فراجا گفت: کنترل تردد زائران در مرز های اربعین بسیار دقیق است و اگر فردی از گذرنامه غیر استفاده کند سریعا شناسایی و از خروج آن جلوگیری می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، سردار احمدرضا رادان در سفر به خوزستان اظهار کرد: اگر کسی گذرنامه خود را به فرد دیگری تحویل دهد حتما مورد تعقیب قرار خواهد گرفت.

وی افزود: روند صدور گذرنامه اربعین و گذرنامه بین المللی هیچ مشکلی وجود ندارد و افراد می توانند در کوتاه ترین زمان گذرنامه خود را تحویل بگیرند.

سردار رادان با اشاره به خروج بیش از 2 میلیون 500 هزار زائران ایرانی از مرز های ششگانه برای حضور در مراسم اربعین حسینی بیان کرد: بیش از 800 هزار زائر نیز پس از شرکت در مراسم اربعین به کشوربازگشتند.

وی ادامه داد: با نزدیک شدن به روز اربعین حسینی از امروز ورود و خروج زائران در مرز ها تقریبا برابر شده و زائر در زمان کمتر از چهار ثانیه از مرز عبور می کنند.

فرمانده فراجا افزود: گذرگاه اربعین شلمچه در استان خوزستان پس از مرز مهران دومین مرز از لحاظ تردد زائران است.


برچسب ها: گذرنامه - اربعین - مراسم اربعین - استفاده - سردار احمدرضا رادان - زائران - خبرگزاری صداوسیما
آخرین اخبار سرویس:

ممنوعیت استفاده از گذرنامه غیر در مرزها

ممنوعیت استفاده از گذرنامه غیر در مرزها