مطالب مرتبط:
هر هفته 100 مگاوات خورشیدی وارد مدار می شود
صادرات برق به عراق به صفر رسید؛ بار شبکه برق کشور به مرز 77 هزار مگاوات نزدیک شد
آماده باش کامل برق مشهد برای دهه پایانی صفر | مصرف برق به 2000 مگاوات می رسد
پیشرفت مجموعه ورزشی ازگل با بهره مندی از انرژی خورشیدی
سرمایه گذاری خارجی برای 34 مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان جنوبی+ فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1404 ساعت 20:002025-08-17اقتصادي

170 مگاوات برق خورشیدی به مدار بهره وری می آید


استاندار البرز با بیان اینکه تا پایان پاییز امسال 170 مگاوات برق خورشیدی به مدار بهره وری می آید گفت: از مردم استان البرز به دلیل ناترازی برق و قطعی های اخیر عذرخواهی می کنیم.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای البرز ، مجتبی عبداللهی با حضور در سیمای استان البرز و برنامه نگاه مردم گفت: از مردم به دلیل قطعی برق و ناترازی های ناشی از آن عذرخواهی می کنیم.

  استاندار البرز در برنامه نگاه مردم با اشاره به اهمیت صرفه جویی و توجه مردم به مصرف درست برق افزود: در تمام نشست ها و جلسات گفته ام که در مسیر مطالبات و خواسته های مردم فعالیت می کردیم، مردم ولی نعمت ما هستند چرا که به خواست آنان امروز در خدمت آنان هستیم.

  وی با اشاره به اهمیت تکریم مردم اظهار کرد: ناچار هستیم و این اطمینان را به مردم می دهیم این تقسیم قطعی برق به دلیل کمبود توسط وزارت نیرو در تمام استان ها انجام می شود.

  عبداللهی در پاسخ به سوال مجری برنامه نگاه مردم عنوان کرد: در استان البرز هزار و 930 مگاوات مصرف برق است از این میزان کلی مصرف، 450 مگاوات کسر برق داریم که ناترازی هم گفته می شود یعنی یک چهارم کسری؛ باید این میزان را قطع و صرفه جویی کرد.

  وی در برنامه سیمای البرز افزود: برق دو روز در هفته شهرک های صنعتی همچنین هر روز 6 بعداز ظهر تا 12 شب قطع می شود؛ منازل مسکونی در سطح استا


برچسب ها: مردم - استاندار البرز - استان - البرز - استان البرز - برق خورشیدی - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

170 مگاوات برق خورشیدی به مدار بهره وری می آید

170 مگاوات برق خورشیدی به مدار بهره وری می آید