مطالب مرتبط:
تردد روان در راه ها؛ کندوان بعدازظهر یکطرفه می شود
تردد روان در راه های مازندران؛ کندوان بعدازظهر یکطرفه می شود
کندوان بعدازظهر یکطرفه می شود
یکطرفه شدن جاده کندوان
خاطرات مظفرالدین شاه: تا سه ساعت بعدازظهر مشغول حساب نویسی و مشق حساب بودیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 مرداد 1404 ساعت 09:502025-08-15اجتماعي

کندوان بعدازظهر یکطرفه می شود


سرپرست مرکز مدیریت راه های مازندران از تردد روان در محور های اصلی استان خبر داد و گفت: مسیر کندوان باهدف مدیریت تردد خودرو های عبوری از بعدازظهر امروز از سمت شمال به جنوب (مازندران به سمت البرز) یکطرفه می شود.

- سرپرست مرکز مدیریت راه های مازندران از تردد روان در محور های اصلی استان خبر داد و گفت: مسیر کندوان باهدف مدیریت تردد خودرو های عبوری از بعدازظهر امروز از سمت شمال به جنوب (مازندران به سمت البرز) یکطرفه می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، علی صادقی اظهار کرد: در حال حاضر تردد در تمامی محور های استان از جمله چالوس، هراز، سوادکوه و آزادراه تهران–شمال به صورت دوطرفه، عادی و روان در جریان است.

وی افزود: در ارتفاعات محور چالوس، محور هراز و محور کیاسر مه گرفتگی گزارش شده است.

صادقی همچنین گفت: محور فرعی دواب به بلده تا اطلاع بعدی مسدود است و هموطنان برای سفر از مسیر های جایگزین استفاده کنند.

بر اساس اعلام پلی راه، محور کندوان از بعد از ظهر امروز برای تخلیه بار ترافیکی یکطرفه می شود.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره 21824434 و 21824420 و با پیش شماره 011 به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه های استان است.


برچسب ها: مازندران - محور - مدیریت - تردد - تردد خودرو - کندوان - تردد روان
آخرین اخبار سرویس:

کندوان بعدازظهر یکطرفه می شود

کندوان بعدازظهر یکطرفه می شود