مطالب مرتبط:
آموزش و پرورش دست به کار شد | دستور کار جدید دولت برای معلمان و فرهنگیان
صنایع دستی؛ تبلور تاب آوری و توسعه متوازن ایرانی
سفر وحدت آفرین علوی به خوزستان؛ تأکید بر همزیستی اقوام و نقش کلیدی استان در توسعه ایران اسلامی
شتاب دولت در توسعه مهارت آموزی؛ آیا بیکاری کاهش می یابد؟
طرح جدید پرداخت معوقات بازنشستگان در دستور کار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مرداد 1404 ساعت 19:102025-07-30سياسي

توجه ویژه و توسعه متوازن خوزستان در دستور کار دولت


دستیار ویژه رییس جمهور و رییس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب گفت: توجه ویژه و توسعه متوازن خوزستان در دستور کار دولت است.

- دستیار ویژه رییس جمهور و رییس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب گفت: توجه ویژه و توسعه متوازن خوزستان در دستور کار دولت است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حجت الاسلام  سید محمود علوی در نشست با بزرگان، معتمدین و نخبگان شهرستان رامهرمز، ضمن گرامیداشت ایام شهادت اهل بیت پیامبر اسلام (ص)  با ابلاغ سلام گرم رییس جمهور به مردم شهرستان رامهرمز گفت: رییس جمهور ضمن همدردی با مردم، از نزدیک درد ها و دغدغه های آنان را می داند و در کنار آنان است.

وی  با اشاره به مشکلات متعدد موجود در کشور و استان خوزستان، افزود: مشکلاتی در رامهرمز و سایر نقاط وجود دارد، اما با همت و تلاش مسئولان و مردم، بخشی از این مسائل رفع شده است.

دستیار ویژه رییس جمهور با بیان اینکه  مردم استان خوزستان حق دارند انتظار داشته باشند که دولت اهتمام بیشتری به مسائل این استان داشته باشد و برای رفع مشکلات و توسعه متوازن آن تلاش مضاعف کند، ادامه داد:  همکاری مسئولان استانی و حمایت دولت می تواند شرایط را بهبود بخشد.

حجت الاسلام علوی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای استان، به ویژه سردار شهید محرابی تاکید کرد: شهیدان بزرگوار مایه افتخا


برچسب ها: دستیار ویژه رییس جمهور - رییس جمهور - خوزستان - توسعه متوازن - شهرستان رامهرمز - رییس - دستور کار
آخرین اخبار سرویس:

توجه ویژه و توسعه متوازن خوزستان در دستور کار دولت

توجه ویژه و توسعه متوازن خوزستان در دستور کار دولت