مطالب مرتبط:
سازمان همکاری اسلامی: ساخت شهرک های جدید اسراییلی غیرقانونی است
ساخت شهرک های جدید اسراییلی غیرقانونی است
نجات جان مادر و نوزاد به همت امدادگران اورژانس کهگیلویه و بویراحمد
سیل آخرزمانی در این کشور حداقل جان 46 نفر را گرفت
نجات جان مادر و نوزاد به همت امدادگران اورژانس کهگیلویه و بویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 مرداد 1404 ساعت 23:502025-08-15اجتماعي

ساخت و سازهای غیرقانونی بلای جان شهرستان مهریز


تخریب در انتظار ملکی است که به صورت غیرمجاز در باغات و اراضی کشاورزی ساخته می شود.

- شهردار مهریز: تخریب در انتظار ملکی است که به صورت غیرمجاز در باغات و اراضی کشاورزی ساخته می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد ، زارع بیدکی در جمع اصحاب رسانه شهرستان مهریز با تأکید بر لزوم آگاهی شهروندان پیش از هرگونه خرید یا ساختوساز در باغات و زمین های مزروعی، گفت: از همه همشهریان میخواهم قبل از خرید زمین یا اقدام به ساختوساز در باغات یا زمین های تفکیک شده، حتماً به شهرداری مراجعه و استعلام های لازم را انجام دهند.

 وی تصریح کرد: متأسفانه برخی شهروندان پس از خرید زمین و حتی انجام ساخت وساز، به شهرداری مراجعه می کنند که در این صورت، کمیسیون ماده 100حکم تخریب بنای احداثی را صادر میکند و این موضوع مشکلات و خسارت هایی را به دنبال دارد.

وی همچنین با اشاره به اقدامات شهرداری در حوزه سیما و منظر شهری گفت: شهرداری مهریز با هدف زیباسازی و بهبود منظر عمومی، عملیات امحای دیوارنویسی ها را در سطح شهر آغاز کرده است.

از شهروندان درخواست میکنم از هرگونه دیوارنویسی برای تبلیغات خودداری کنند، چرا که این کار علاوه بر ایجاد هزینه برای مالکان و کسبوکارها، در نهایت با حذف و پاکسازی مواجه خواهد شد.


برچسب ها: شهرستان مهریز - اراضی کشاورزی - شهردار - ساخت - شهرداری - باغات - خبرگزاری صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

ساخت و سازهای غیرقانونی بلای جان شهرستان مهریز

ساخت و سازهای غیرقانونی بلای جان شهرستان مهریز