مطالب مرتبط:
32 روستای کلیبر، خداآفرین و هوراند در دولت چهاردهم به اینترنت پرسرعت متصل شدند
32 روستای کلیبر، خداآفرین و هوراند در دولت چهاردهم به اینترنت پرسرعت متصل شدند
ساعت قطعی برق آذربایجان شرقی فردا سه شنبه 28 مرداد ماه 1404 + جدول قطعی برق تبریز سه شنبه با اطلاعیه جدید
ماهیت حقیقی کریدور زنگزور | مسیر اتصال آذربایجان به نخجوان مسیر تجارت است یا پل نظامی؟
آبرسانی به 20 روستای لرستان در هفته دولت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مرداد 1404 ساعت 09:202025-08-19فناوري

اتصال 32 روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت در دولت چهاردهم


معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استان های وزارت ارتباطات اعلام کرد: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون 32 روستای این شهرستان ها به اینترنت پرسرعت و پایدار متصل شده اند.

- معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استان های وزارت ارتباطات اعلام کرد: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون 32 روستای این شهرستان ها به اینترنت پرسرعت و پایدار متصل شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، محمد حاتمی زاده، در این جلسه با اشاره به برنامه های کلان وزارت ارتباطات در توسعه زیرساخت های ارتباطی کشور گفت: مطابق برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دیجیتال از کل تولید ناخالص داخلی 10 درصد تعیین شده است و تلاش می کنیم با ایجاد بسترهای لازم برای بهره گیری از فناوری های نوین دیجیتال، این هدف محقق شود.

وی افزود: یکی از پروژه های دارای اولویت در دولت چهاردهم که مورد تأکید رییس جمهور است، پروژه ملی جی نف است که نقش مهمی در حکمرانی داده محور دارد.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: از ابتدای استقرار دولت چهاردهم، 32 روستا با اعتباری بالغ بر 978 میلیارد ریال در شهرستان های کلیبر، خداآفرین و هوراند به اینترنت پهن باند همراه متصل شده اند و تا پایان سال جاری نیز 32 روستای دیگر از پوشش ارتباطی مطلوب برخوردار خواهند شد.


برچسب ها: وزارت ارتباطات - اینترنت پرسرعت - ارتباطات - آذربایجان شرقی - دولت - ارتباطات و فناوری اطلاعات - اینترنت
آخرین اخبار سرویس:

اتصال 32 روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت در دولت چهاردهم

اتصال 32 روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت در دولت چهاردهم