مطالب مرتبط:
اجرای پویش سراسری «کلیک امن» با محوریت پیشگیری از کلاهبرداری های مالی در فضای مجازی
پویش ملی «کلیک امن» با هدف پیشگیری از آسیب های فضای مجازی برگزار می شود
«کلیک امن» با هدف پیشگیری از آسیب های فضای مجازی در ایام اربعین برگزار می شود
اجرای روکش آسفالت در محور همدان - تهران
اجرای برنامه تمرینی پرسپولیس پس از دیدار با ترابوزان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مرداد 1404 ساعت 15:102025-07-26سياسي

اجرای پویش کلیک امن در کیش


رییس پلیس فتا کیش از برگزاری پویش سراسری کلیک امن با هدف آگاهی بخشی و پیشگیری از کلاهبرداری های اینترنتی در کیش خبر داد.

- رییس پلیس فتا کیش از برگزاری پویش سراسری کلیک امن با هدف آگاهی بخشی و پیشگیری از کلاهبرداری های اینترنتی در کیش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، سرهنگ جلال زارع افزود: این پویش همزمان با سراسر کشور از امروز تا دهم مرداد، با شعار خوب فکر کن، کلیک کن برگزار می شود.

او با هشدار نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در ایام خاص مذهبی به ویژه در آستانه ایام اربعین حسینی، گفت: کلاهبرداران اینترنتی با استفاده از ارسال پیوند جعلی نام نویسی سفرهای زیارتی، پیامک های حاوی وعده کمک هزینه، یا برنامه های کاربردی تقلبی، کاربران را فریب می دهند و اطلاعات شخصی یا مالی آنان را سرقت می کنند.

سرهنگ زارع خاطرنشان کرد: ساکنان و گردشگران از انتخاب و بازکردن هرگونه پیوند مشکوک که با پیامک، نامه الکترونیکی یا ارسال در شبکه های اجتماعی، خودداری کنند.

او افزود: کارگاه های آموزشی در جریان اجرای پویش برگزار خواهد شد و مطالب آموزشی و هشدار های امنیتی در فضای مجازی با همکاری رسانه ها و فعالان فضای مجازی منتشر می شود.


برچسب ها: رییس پلیس فتا - برگزار - اینترنتی - برگزاری - کلاهبرداری - کلاهبرداران اینترنتی - آگاهی بخشی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای پویش کلیک امن در کیش

اجرای پویش کلیک امن در کیش