مطالب مرتبط:
انگلیس؛ گروه ممنوعه «اقدام فلسطین» یک فرصت دیگر برای اعتراض پیدا کرد
تهدید ترامپ در واکنش به تصمیم کانادا برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین
واکنش «ترامپ» به اقدام کانادا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین
سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، انجامش می دهیم
سود استارباکس با ادامه تحریم طرفداران فلسطین نصف شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1404 ساعت 15:452025-07-31بين الملل

واکنش ها به تصمیم مبهم حکومت انگلیس درباره فلسطین


استارمر، نخست وزیر انگلیس است که در دفاع از حملات اسراییل به مردم غزه، در گفت و گو با مجری شبکه ال بی سی چنین می گوید من آشکارا می گویم اسراییل باید حق دفاع از خود داشته باشد و حماس مسئول است.

- روز دوشنبه این هفته، استارمر حدود پانصد کیلومتر دور تر از لندن به اسکاتلند رفت تا در املاک شخصی ترامپ با او دیدار و گفت و گو کند و به نوشته رسانه های انگلیس با موافقت وی در روز سه شنبه در برابر دوبین های تلویزیونی چنین گفت امروز به عنوان بخشی از روند دستیابی به صلح، من می توانم تایید کنم که بریتانیا، در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر، کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت مگر این که اسراییل، اقدامات معنادار برای پایان دادن به وضعیت فاجعه بار غزه صورت دهد.

نخست وزیر انگلیس در این سخنان هم، فرمان تصمیم گیری را به رژیم اسراییل می سپارد و البته می گوید اسراییل باید شرایط دیگری از جمله توافق آتش بس را بپذیرد و به سازمان ملل اجازه دهد ارسال کمک های بشردوستانه به غزه را از سر بگیرد.

آیا مردم انگلیس به این سخنان مبهم و مشروط نخست وزیرشان اعتماد دارند؟ یک شهروند انگلیسی در این باره می گوید: استارمر دروغگوست و درباره همه چیز دروغ می گوید.


برچسب ها: اسراییل - نخست وزیر انگلیس - نشست مجمع عمومی سازمان ملل - انگلیس - مجمع عمومی سازمان ملل - نخست وزیر - گفت و گو
آخرین اخبار سرویس:

واکنش ها به تصمیم مبهم حکومت انگلیس درباره فلسطین

واکنش ها به تصمیم مبهم حکومت انگلیس درباره فلسطین