مطالب مرتبط:
قیمت طلا امروز جمعه 2 خرداد افزایش یافت
توان تولید برق نیروگاه فردوسی 90 مگاوات افزایش یافت
مقامات سابق صهیونیست: فشار بین المللی بر اسراییل افزایش خواهد یافت
افزایش یا کاهش قیمت گوشت قرمز امروز 11 مرداد 1404 را اینجا ببینید!
افزایش تولید گوشت قرمز با فعال سازی واحد های پرواربندی در آذربایجان غربی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مرداد 1404 ساعت 11:302025-08-04اقتصادي

عرضه دام افزایش یافت؛ اما گوشت ارزان نشد!


افزایش دمای هوا، خشکسالی و قطعی برق شرایط دشواری برای دامداران به وجود آورده است؛ رییس شورای تأمین دام کشور می گوید گرمای هوا عرضه دام از سوی تولیدکننده را افزایش داده، - افزایش بی سابقه دمای هوا در تابستان امسال، همراه با ادامه دار شدن خشکسالی و قطعی های مکرر برق، وضعیت تولید دام در کشور را با چالش های جدی روبه رو کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از میزان؛ این شرایط در حالی رخ می دهد که تولیدکنندگان دام، به ویژه در استان های گرم سیر، برای تأمین حداقل های زیستی دام های مولد نیازمند تجهیزات خنک کننده و منابع آبی پایدار هستند؛ امکاناتی که این روز ها یا گران تر از همیشه شده اند یا به کلی در دسترس نیستند.

در چنین شرایطی، دامداران برای حفظ سلامت و بهره وری دام ها ناگزیر به افزایش هزینه ها یا کاهش تعداد دام های تحت نگهداری شده اند.

این تصمیم ناخواسته باعث شده تا بخش زیادی از دام های مولد و غیرمولد، پیش از موعد مقرر روانه کشتارگاه شوند؛ فرآیندی که اگرچه ممکن است در کوتاه مدت عرضه را در بازار افزایش دهد، اما در میان مدت و بلندمدت زنگ خطری برای تولید داخلی است.

افزایش عرضه فعلی، کاهش تولید در ماه های آینده را درپی دارد منصور پوریان، رییس شورای تأمین دام کشور، در گفت و گو با میزان درباره تأثیر گرمای شدید، خشکسالی و قطعی برق بر رون


برچسب ها: افزایش - دامداران - تولید - شرایط - دمای هوا - خشکسالی - افزایش هزینه ها
آخرین اخبار سرویس:

عرضه دام افزایش یافت؛ اما گوشت ارزان نشد!

عرضه دام افزایش یافت؛ اما گوشت ارزان نشد!