مطالب مرتبط:
نماینده مجلس: مردم مناطق شمال و شمال شرق خوزستان از توزیع ناعادلانه منابع رنج می برند
روایت نماینده مجلس از وضعیت زندانیان ایرانی در ارمنستان؛ به دلیل بی اطلاعی از قوانین داخلی ارمنستان در زندان های این کشور گرفتار هستند
امیدواریم اشتباه شده باشد/ ابراز نگرانی شدید داود نامور
امیدواریم اشتباه شده باشد/ ابراز نگرانی شدید داود نامور
اعضای هیئت رییسه شورای شهر خارگ مشخص شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مرداد 1404 ساعت 01:202025-08-19سياسي

ابراز نگرانی نماینده مردم بویراحمد در مجلس از وضعیت شورای شهر یاسوج


نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: از وضعیت شورای شهر یاسوج نگرانم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد بهرامی شامگاه سه شنبه در نشست با خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر بی نتیجه ماندن 6 جلسه شورای شهر یاسوج برای انتخاب هیئت رییسه، اظهار کرد: از اوضاع شوراهای شهر حوزه انتخابیه نگرانم و امیدوارم شوراها به سمتی بروند که خیر و برکت مردم در آن باشد.

وی با انتقاد از روند انتصابات مدیریتی در کشور گفت: متأسفانه در برخی موارد شاهد هستیم که معیار انتصاب مدیران، رزومه و عملکرد آنان نیست، بلکه می پرسند بچه کجا است و با چه کسی همراه بوده است.

نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی سپس خطاب به اصحاب رسانه تأکید کرد: این فرهنگ باید تغییر کند و شما رسانه ها باید در این زمینه کمک کنید، آنچه برای ما مهم است منافع مردم است، نه اینکه فلان شخص بماند یا منصوب شود.

مافیای آب در کشور بسیار قدرتمند است وی بیان کرد: در همان ابتدای کار، وقت زیادی برای موضوع سد ماندگان گذاشتیم.

در قضیه ای که چند سال پیش پیش آمد و قرار بود دنای شمالی واگذار شود، ما سریعاً واکنش نشان دادیم، جاهایی که نیاز بود، هم پیگیری کردیم و هم مکاتبات لازم انجام شد و نگذاشتیم این اراضی در اختیار دیگران قرار گیرد.


برچسب ها: نماینده مردم - مجلس شورای اسلامی - شورای شهر - شهر یاسوج - شورای - بویراحمد - شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

ابراز نگرانی نماینده مردم بویراحمد در مجلس از وضعیت شورای شهر یاسوج

ابراز نگرانی نماینده مردم بویراحمد در مجلس از وضعیت شورای شهر یاسوج