مطالب مرتبط:
رسانه ها زبان گویای مردم در مسیر توسعه هستند
بازدید نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از قرارگاه رسانه ای اربعین
ببینید | اقدام غیرقانونی چند جوان با خودروهای لوکس در جاده های شمال کشور؛ سد کردن راه مردم برای ضبط کلیپ!
از رسانه ها/به نام دین اینهمه تبعیض را با برنامه های خلاف اسلام و یا بی برنامگی بر مردم روا داشته ایم
از رسانه ها/ظرفیت های مغفول مانده زنان رسانه ای کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مرداد 1404 ساعت 11:102025-08-13سياسي

رسانه ها دستاوردهای دفاعی و امنیتی کشور را برای مردم بازگو کنند


رسانه ها باید امیدآفرینی کنند و واقعیت های میدانی، به ویژه دستاوردهای دفاعی و امنیتی کشور را برای مردم بیان نمایند.

- رسانه ها دستاوردهای دفاعی و امنیتی کشور را برای مردم بازگو کنند بیجار – فرمانده سپاه بیجار گفت: رسانه ها باید امیدآفرینی کنند و واقعیت های میدانی، به ویژه دستاوردهای دفاعی و امنیتی کشور را برای مردم بیان نمایند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حسین رجب پور صبح چهارشنبه در نشست با خبرنگاران، اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی که در محل ناحیه مقاومت بسیج بیجار برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی اظهار کرد: رسانه ها در میدان امروز، نقشی فراتر از بسیاری از تجهیزات و امکانات نظامی ایفا می کنند و صدای حق طلبانه ملت ایران را به جهان مخابره می سازند.

وی افزود: انقلاب اسلامی از آغاز نهضت امام خمینی (ره) تاکنون همواره با دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی روبرو بوده است.

وی تاکید کرد: خبرنگاران و رسانه ها در طول این مسیر، هم در دوران دفاع مقدس و هم در نبرد رسانه ای امروز، شهدایی تقدیم کرده اند که جان خود را در راه رساندن پیام حق فدا کردند.

رجب پور بیان کرد: در 23 خرداد 1404، ملت ایران به طور مستقیم در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاد و این مقابله در کنار مذاکره، نشان داد که قدرت دفاعی، اراده س


برچسب ها: دستاوردهای دفاعی - رسانه ها - رسانه - امنیتی - فرمانده سپاه - خبرنگار - دفاعی
آخرین اخبار سرویس:

رسانه ها دستاوردهای دفاعی و امنیتی کشور را برای مردم بازگو کنند

رسانه ها دستاوردهای دفاعی و امنیتی کشور را برای مردم بازگو کنند