مطالب مرتبط:
برگزاری جلسه هماهنگی مراسمات دهه آخر صفر با حضور مسئولین مرتبط ادارات و موسسات آستان قدس رضوی و امام جمعه شهرستان سرخس
جشن تولدی در دوحه: روایت ستاره های فوتبال ایران در دهه شصت+عکس
مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد
مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم
رسانه 7 گردی| ماجرای دعوای لفظی علی دایی با مایلی کهن/ چرا باید از مردم عذرخواهی کنم؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مرداد 1404 ساعت 18:452025-08-07سياسي

موکب رسانه ای «راویوم»؛ روایت فعالیت های مردم مشهد در دهه پایانی صفر


مدیرکل صداوسیما مرکز خراسان رضوی گفت: موکب رسانه ای «راویوم» به روایت فعالیت های همدلانه مردم مهمان نواز مشهد در دهه آخر صفر از نگاه اهالی رسانه می پردازد.

- مشهد - مدیرکل صداوسیما مرکز خراسان رضوی گفت: موکب رسانه ای راویوم به روایت فعالیت های همدلانه مردم مهمان نواز مشهد در دهه آخر صفر از نگاه اهالی رسانه می پردازد.

سیدرضا حسینی زاده مظلومی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز به کار موکب رسانه ای راویوم در ایام پایانی ماه صفر اظهار کرد: مجتمع تولیدات مردمی متم در این ایام قصد دارد با برگزاری موکب رسانه ای راویوم به روایت فعالیت های همدلانه مردم مهمان نواز مشهد در دهه آخر صفر و زیارت امام رضا (ع) در قالب های مختلف محتوایی از نگاه اهالی رسانه ای کشور بپردازد.

مدیرکل صداوسیما مرکز خراسان رضوی با بیان اینکه مشهد یکپارچه آماده خدمت به زائران رضوی است و هرساله پذیرای سیل عظیمی از عاشقان امام مهربانی هاست، افزود: در مجتمع تولیدات مردمی متم این مردم هستند که روایت می کنند و تیم های رسانه ای مجتمع در حرکتی خودجوش در قالب موکب رسانه ای قرار است میزبان اهالی رسانه ای کشور به مدت 5 روز باشند تا در قالب روایت خدماتی که به زائران رضوی در دل کوچه های شهر، موکب ها و… داده می شود، در قالب های مختلف بپردازند.


برچسب ها: موکب رسانه ای - رسانه ای - مدیرکل صداوسیما - رسانه - خراسان رضوی - اهالی رسانه - دهه آخر صفر
آخرین اخبار سرویس:

موکب رسانه ای «راویوم»؛ روایت فعالیت های مردم مشهد در دهه پایانی صفر

موکب رسانه ای «راویوم»؛ روایت فعالیت های مردم مشهد در دهه پایانی صفر