مطالب مرتبط:
توقیف 16 دستگاه ماینر غیرمجاز در اهواز
زرگترین عملیات پلیس علیه استخراج غیرمجاز رمز ارز / 15 دستگاه ماینر توقیف شد
بزرگترین عملیات پلیس علیه استخراج غیرمجاز رمز ارز / 15 دستگاه ماینر توقیف شد
ماینر های غیرمجاز کشف شد
کشف 681 دستگاه ماینر غیرمجاز در استان کرمانشاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مرداد 1404 ساعت 16:502025-08-09اقتصادي

کشف و توقیف 17 ماینر غیرمجاز در شهرک صنعتی احمدآباد


رییس اداره برق منطقه کهریزک از شناسایی و توقیف 17 دستگاه ماینر غیرمجاز در یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی احمدآباد خبر داد.

- دریافت 10 MB علی مهربخش، در گفتگو با خبرنگار مهر ، از شناسایی و توقیف 17 دستگاه ماینر غیرمجاز در یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی احمدآباد خبر داد.

مهربخش در ادامه اظهار داشت: در جریان بازرسی های دوره ای و پیگیری گزارش های مردمی، 17 دستگاه استخراج رمز ارز که به صورت غیرقانونی و با استفاده از برق صنعتی فعالیت می کردند، شناسایی و جمع آوری شدند.

وی با بیان اینکه فعالیت غیرمجاز ماینرها تأثیر منفی بر شبکه برق منطقه دارد، افزود: استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج رمز ارز موجب افزایش بار شبکه و ایجاد اختلال در تأمین برق مشترکان قانونی می شود.

مهربخش تصریح کرد: اداره برق منطقه کهریزک با همکاری نهادهای نظارتی، با هرگونه سوءاستفاده از انرژی برق برخورد جدی خواهد کرد.

رییس اداره برق کهریزک با تأکید بر اینکه تعرفه پایین برق صنعتی و کشاورزی برخی افراد را به استفاده غیرمجاز از این منابع سوق داده است، گفت: این اقدام علاوه بر تخلف قانونی، تهدیدی جدی برای پایداری شبکه برق محسوب می شود.


برچسب ها: شهرک صنعتی - غیرمجاز - استخراج رمز ارز - واحدهای تولیدی - احمدآباد - دستگاه ماینر - شناسایی
آخرین اخبار سرویس:

کشف و توقیف 17 ماینر غیرمجاز در شهرک صنعتی احمدآباد

کشف و توقیف 17 ماینر غیرمجاز در شهرک صنعتی احمدآباد