مطالب مرتبط:
116 پرونده کیفری و حقوقی در دهه ولایت منجر به سازش شد
استقرار توده هوای گرم در خوزستان
محمدرضا مهدی زاده به استقلال خوزستان پیوست
هشدار نارنجی برای وقوع دمای بالاتر از 50 درجه در خوزستان
استقلال خوزستان؛ سومین باشگاه قنبری در 26 روز! + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 مرداد 1404 ساعت 11:452025-08-15سياسي

صلح و سازش در 47 پرونده قصاص در خوزستان


معاون توسعه حل اختلاف خوزستان از مصالحه 47 فقره پرونده قصاص نفس در قالب پویش به عشق امام حسین (ع) می بخشم در استان خبر داد.

- معاون توسعه حل اختلاف خوزستان از مصالحه 47 فقره پرونده قصاص نفس در قالب پویش به عشق امام حسین (ع) می بخشم در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی، رییس توسعه حل اختلاف استان اظهارکرد: اجرای پویش های صلح فرصت مناسبی برای اخذ بخشش و گذشت شکات از پرونده هایی است که محکومان آنها در زندان و دور از خانواده هستند.

وی افزود: در پرونده های قصاص نفس، علاوه بر آزادی محکوم، جان دوباره ای به وی بخشیده می شود و او شانس این را پیدا می کند که زندگی خود را از نو بسازد و فرد مفیدی برای جامعه باشد.

حجت الاسلام امانت بهبهانی ادامه داد: همچنین در پویش به عشق امام رضا (ع) می بخشم ، که از فروردین تا خردادماه امسال برگزار شد، 27 فقره پرونده قصاص نفس به سازش منتج شد.

وی اظهار کرد: در این پویش ها، زندانیان جرایم مالی غیرعمد استان با جرایم مهریه، دیه، ردمال و با استفاده از وساطت و میانجی گری اعضای شورای حل اختلاف، صلح یاران و صاحبان حق بخشیده و زمینه آزادی آنان فراهم می شود.


برچسب ها: پرونده - خوزستان - حل اختلاف - قصاص نفس - حجت الاسلام - استان - اختلاف
آخرین اخبار سرویس:

صلح و سازش در 47 پرونده قصاص در خوزستان

صلح و سازش در 47 پرونده قصاص در خوزستان