مطالب مرتبط:
اجتماع باشکوه هیئات مذهبی مازندران در حرم رضوی
ارتقاء پوشش شبکه ارتباطی حرم مطهر رضوی و مسیرهای ورودی مشهد در روزهای پایانی ماه صفر
زائر سرای بزرگ امام هشتم (ع) در آزادشهر میزبان زائران حرم رضوی
سرویس دهی رایگان 11 خط اتوبوس منتهی به حرم مطهر رضوی در سه روز پایانی ماه صفر در مشهد
پایان خدمت رسانی بانک پارسیان به زائران اربعین حسینی و آغاز میزبانی زائران حرم مطهر رضوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 مرداد 1404 ساعت 14:402025-08-21سياسي

اجتماع بزرگ هیات های مذهبی مازندران در حرم رضوی


اجتماع بزرگ هیات های مذهبی مازندران، دهه آخر صفر با حضور بیش از 20 هزار عزادار علوی در حرم رضوی برگزار می شود.

- اجتماع بزرگ هیات های مذهبی مازندران، دهه آخر صفر با حضور بیش از 20 هزار عزادار علوی در حرم رضوی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران.

 در آستانه دهه پایانی ماه صفر، عاشقان اهل بیت (ع) از دیار علویان مازندران بار دیگر با شور و عشق به مشهدالرضا رهسپار شدند تا در کنار بارگاه منور امام رضا (ع) در قالب بزرگترین اجتماع مذهبی استان شرکت کنند.

رییس شورای هیئات مذهبی استان مازندران با تأکید بر جایگاه ویژه هیئات و مردم علوی تبار مازندران در برپایی شعائر حسینی و رضوی گفت: مردم دیار علویان عاشقانه در دهه آخر صفر خود را به مشهد مقدس می رسانند و در کنار مضجع شریف امام رضا (ع) به سوگواری می پردازند.

محمدعلی باقری افزود: امسال اجتماع بزرگ هیئات مذهبی مازندران در حرم مطهر رضوی با حضور آیت الله محمدی لایینی نماینده ولی فقیه در مازندران، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و جمع کثیری از هیئات مذهبی برگزار می شود که در آن مداحی، شعرخوانی و آیین های سنتی عزاداری اجرا خواهد شد.

این مراسم به صورت همزمان از شبکه های استانی طبرستان و خراسان نیز پخش خواهد شد.


برچسب ها: مازندران - هیات های مذهبی - مذهبی - دهه آخر صفر - حرم رضوی - هیئات مذهبی - رییس شورای هیئات مذهبی
آخرین اخبار سرویس:

اجتماع بزرگ هیات های مذهبی مازندران در حرم رضوی

اجتماع بزرگ هیات های مذهبی مازندران در حرم رضوی