مطالب مرتبط:
ماهواره «ناهید 2» در مدار 500 کیلومتری آرام گرفت
ماهواره ناهید 2 با موفقیت در مدار قرار گرفت
ماهواره ناهید 2 با موفقیت در مدار قرار گرفت
ماهواره ناهید 2 تا دقایقی دیگر به فضا پرتاب می شود
پرتاب ماهواره ناهید 2 تا دقایقی دیگر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 مرداد 1404 ساعت 14:302025-07-25فناوري

ماهواره ناهید 2 در مدار 500 کیلومتری آرام گرفت


مطابق داده های دریافتی از پایگاه پرتاب، تزریق ماهواره ناهید2 با موفقیت در مداری با ارتفاع تقریبی 500 کیلومتری انجام گرفت.

- ماهواره مخابراتی ناهید 2 به همت محققان صنعت فضایی ایران در سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاطات و با همراهی و همکاری شبکه ای از شرکت های دانش بنیان کشور ساخته شده است.

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی سازمان فضایی ایران، ساخت و پرتاب این ماهواره حدود 110 کیلوگرمی یکی از مهمترین گام های صنعت فضایی ایران برای ارتباطات ماهواره ای، ایجاد منظومه های ماهواره ای مخابراتی ارتفاع پایین (LEO) و ماهواره های مخابراتی ارتفاع بالا (GEO) است.

این ماهواره صبح امروز از پایگاه وستوچنی روسیه پرتاب شد و با موفقیت در مداری با ارتفاع تقریبی 500 کیلومتری تزریق شد.

با مدارگذاری این ماهواره، فناوری های بومی فضایی برای ارتباطات باند Ku برای اولین بار مورد تست عملیاتی در مدار قرار میگیرند.

همچنین سایر فناوری های فضایی نظیر کنترل وضعیت سه محوره، ارتباطات دوطرفه در سایر باندهای فرکانسی، مدیریت داده، توزیع توان و .

در این ماهواره تست و ارزیابی می شود.


برچسب ها: ماهواره - فضایی - ارتفاع - ارتباطات - مخابراتی - سازمان فضایی - شرکت های دانش بنیان
آخرین اخبار سرویس:

ماهواره ناهید 2 در مدار 500 کیلومتری آرام گرفت

ماهواره ناهید 2 در مدار 500 کیلومتری آرام گرفت