مطالب مرتبط:
کشف سرقت در بجستان خراسان رضوی 11 درصد افزایش یافت
بحران آب و اقتصاد ناپایدار چالش اصلی کشاورزی خراسان رضوی است
فیلم| روند خروج اتباع غیرمجاز افغان از زبان فرمانده مرزبانی خراسان رضوی
وضعیت هشدارآمیز تصادفات جاده ای در خراسان رضوی و آمار نگران کننده تلفات در 4 ماهه نخست 1404 | مشهد در صدر نقاط حادثه خیز استان است
تحولات کشاورزی خراسان جنوبی برای کاهش مصرف آب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 مرداد 1404 ساعت 17:402025-08-11اقتصادي

فرسودگی 50 درصد ماشین آلات کشاورزی در خراسان رضوی


50 درصد ماشین آلات کشاورزی در خراسان رضوی فرسوده است .

- 50 درصد ماشین آلات کشاورزی در خراسان رضوی فرسوده است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بحران منابع آب زیرزمینی و نوسانات اقتصادی دو چالش اساسی بخش کشاورزی استان است و  تغییر الگوی کشت بر مبنای توجیه اقتصادی و سازگاری با کم آبی ضروری است.

دکتر مجید جعفری، ضمن اشاره به شرایط ویژه کشور و تنش های اقلیمی، شکل گیری نگاه مشترک در بخش کشاورزی را مستلزم تحلیل کارشناسی مسائل این حوزه دانست.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی خراسان رضوی به عنوان یکی از ارکان اصلی اقتصاد استان، حوزه ای راهبردی محسوب می شود و بخش عمده درآمد های روستایی نیز از همین محل تامین می گردد، اظهار کرد: استان ما در بسیاری از محصولات کشاورزی رتبه های اول تا سوم کشور را دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه بحران آب مهمترین عامل محدودکننده توسعه در کشاورزی استان است، خاطرنشان کرد: حدود یک متر در سال کاهش سطح آب های زیرزمینی را در کشور شاهد هستیم که در دشت های کلیدی استان این چالش به وضوح مشهود است.

وی افزود: تکیه ما در خراسان رضوی عمدتا بر حوزه آب زیرزمینی است و در حال حاضر با مشکل جدی در چاه ها مواجه هستیم.


برچسب ها: خراسان رضوی - کشاورزی - ماشین آلات کشاورزی - خراسان - سازمان جهاد کشاورزی - بخش کشاورزی - ماشین آلات
آخرین اخبار سرویس:

فرسودگی 50 درصد ماشین آلات کشاورزی در خراسان رضوی

فرسودگی 50 درصد ماشین آلات کشاورزی در خراسان رضوی