مطالب مرتبط:
استاد هادی سروش: «شرح صدر» یعنی از عناوین و قیود خارج شوید و حس برتری را در خود ضعیف کنید/ پیامبر(ص) هیچ گونه برتری برای خود قائل نبود / چقدر کوچک است کسی که پیغام دهد من «آیت الله» هستم!
حضور نماینده رهبرانقلاب در بیت آیت الله مکارم و سبحانی
احکام صلوات طبق فتوای حضرت آیت الله سیستانی
برنامه عزاداری 28 صفر در دفتر مرحوم آیت الله العظمی صانعی
احکام صلوات طبق فتوای حضرت آیت الله سیستانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مرداد 1404 ساعت 17:152025-08-20سياسي

آیت الله مبلغی: حرکت مبتنی بر ناهنجاری نمی تواند یک وضعیت ناهنجار را از بین ببرد


امام حسین(ع) می خواست یک تغییر اساسی ایجاد کند که این تغییر اساسی به صورت مثبت، سازنده، ریشه ای و پایه ای بتواند فساد و وضعیت ناهنجار جامعه را از بین ببرد.

- عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه متأسفانه در حوزه های علمیه، بحث از سنن الهی در کمال ضعف قرار دارد، گفت: امام حسین(ع) می خواست یک تغییر اساسی ایجاد کند که این تغییر اساسی به صورت مثبت، سازنده، ریشه ای و پایه ای بتواند فساد و وضعیت ناهنجار جامعه را از بین ببرد.

حرکت مبتنی بر ناهنجاری نمی تواند یک وضعیت ناهنجار را از بین ببرد.

لذا، خیلی ها این سؤال را مطرح کرده اند که چرا امام حسین(ع) قواعد سیاسی را رعایت نکرد؟ پاسخ این است که امام حسین(ع) می خواست قواعد اجتماعی را رعایت کند؛ قواعد سیاسی بعد از قواعد اجتماعی هستند.

به گزارش خبرنگار جماران، آیت الله احمد مبلغی طی سخنانی با موضوع تطابق پذیری نهضت امام حسین(ع) با قواعد اجتماعی در مؤسسه فهیم گفت: جامعه شناسی مادر همه علوم است.

بنابراین، قرائت جامعه شناختی نهضت عاشورا به عنوان ریشه، بستر، تعدیل کننده و مجال دهنده به خوانش های دیگر، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اگر از این منظر به انقلاب و نهضت حسینی نپردازیم، تضمینی نیست که قرائت های دیگر ما به درستی انجام شود.


برچسب ها: تغییر - اساسی - وضعیت - عضو مجلس خبرگان رهبری - آیت الله احمد مبلغی - ناهنجاری - مجلس خبرگان رهبری
آخرین اخبار سرویس:

آیت الله مبلغی: حرکت مبتنی بر ناهنجاری نمی تواند یک وضعیت ناهنجار را از بین ببرد

آیت الله مبلغی: حرکت مبتنی بر ناهنجاری نمی تواند یک وضعیت ناهنجار را از بین ببرد