مطالب مرتبط:
تحول در نظام وثیقه گذاری بانکی ، 35 نوع دارایی جدید قابل وثیقه شدند
نظر رهبر انقلاب درباره حضور بانوان در مراسم پیاده روی اربعین
عکس/ رهبر انقلاب در 12 سالگی
انقلاب هوش مصنوعی در تشخیص پزشکی: تصاویر کمتر، تشخیص دقیق تر
نظر رهبر انقلاب درباره حضور بانوان در مراسم پیاده روی اربعین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 مرداد 1404 ساعت 12:152025-08-03اقتصادي

انقلاب در وثیقه گذاری: همه چیز وثیقه وام می شود


بانک مرکزی با ابلاغ آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت ها به شبکه بانکی، امکان وثیقه گذاری 35 نوع دارایی را فراهم کرد.

- بانک مرکزی در بخشنامه ای رسمی، آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت ها را به شبکه بانکی کشور ابلاغ کرد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در این آیین نامه که به تصویب هیئت وزیران رسیده و از سوی معاون اول رییس جمهور ابلاغ شده، فهرستی از 35 نوع دارایی برای توثیق و دریافت تسهیلات بانکی ارائه شده است که در آن علاوه بر املاک، سپرده ها و اوراق، دارایی هایی همچون سهام عدالت، یارانه نقدی، چک و سفته شخصی، ریال دیجیتال، بیمه زندگی، خودرو و حتی سیم کارت تلفن همراه و خط ثابت تلفن نیز مشمول توثیق قرار گرفته اند؛ اقدامی که به گفته کارشناسان، می تواند ساختار سنتی وثیقه گذاری در نظام بانکی کشور را متحول کند.

بر اساس این آیین نامه، دامنه دارایی های قابل توثیق به صورت چشمگیری گسترش یافته است و 35 نوع دارایی به عنوان وثیقه رسمی جهت دریافت تسهیلات بانکی به رسمیت شناخته شده اند؛ موضوعی که می تواند به شکل گیری جریان های جدید اعتباری در نظام بانکی منجر شود.

35 نوع دارایی قابل وثیقه؛ از خط تلفن تا ریال دیجیتال طبق بخشنامه بانک مرکزی و مستند به آیین نامه اجرایی مصوب هیئت وزیران، دارایی های


برچسب ها: آیین نامه - بانک - نامه - وثیقه - بانکی - زیرساخت ها - شبکه بانکی
آخرین اخبار سرویس:

انقلاب در وثیقه گذاری: همه چیز وثیقه وام می شود

انقلاب در وثیقه گذاری: همه چیز وثیقه وام می شود