مطالب مرتبط:
سمنان هفدهمین شهر ایران در فهرست شهرهای دوستدار سالمند
اجرای عملیات طرح آسفالت راه روستایی برم الوان – سراسیاب
همه چیز درباره حقوق معلمان بعد از اجرای طرح رتبه بندی
انتقاد فرماندار تربت حیدریه از توقف اجرای برخی از طرح های عمرانی
اجرای 7 طرح خلاقانه در حوزه اشتغال در فارس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مرداد 1404 ساعت 10:552025-08-13اجتماعي

اجرای طرح «شهر دوستدار سالمند» در 5 محله پایتخت


معاون اداره کل سلامت شهرداری تهران از اجرای طرح «شهر دوستدار سالمند» در 5 محله پایتخت به صورت آزمایشی خبر داد.

- معاون اداره کل سلامت شهرداری تهران از اجرای طرح شهر دوستدار سالمند در 5 محله پایتخت به صورت آزمایشی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، غلامحسین ادب ، معاون سلامت روان و اجتماعی اداره کل سلامت شهرداری تهران تصریح کرد: در طرح شهر دوستدار سالمند شهر باید به گونه ای مناسب سازی شود که سالمندان بدون کمک بتوانند به راحتی تردد کرده و از حمل ونقل عمومی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه ما به عنوان دبیرخانه شهر دوستدار سالمند فعالیت می کنیم؛ افزود: متولی این طرح  بهزیستی است و دبیری آن را شهرداری تهران برعهده دارد.

ادب گفت: تصمیم داریم در چند محله طرح شهر دوستدار سالمند را اجرایی کنیم و اکنون در مرحله انتخاب محلاتی هستیم که قرار است این پروژه ها در آنها اجرا شود.

معاون سلامت روان و اجتماعی اداره کل سلامت شهرداری تهران با اشاره به مراحل پایلوت طرح تصریح کرد: شهر دوستدار سالمند شاخص هایی دارد که قرار است در چند محله -بین 3 تا 5 محله- به صورت پایلوت بررسی شود.

این بررسی ها به صورت مطالعاتی انجام می شود تا نیاز های محله احصا شود و بر اساس آن پروژه مداخله ای طراحی شود.


برچسب ها: شهر دوستدار سالمند - شهرداری تهران - سالمند - شهرداری - سلامت - اداره کل - تهران
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح «شهر دوستدار سالمند» در 5 محله پایتخت

اجرای طرح «شهر دوستدار سالمند» در 5 محله پایتخت