مطالب مرتبط:
از رسانه ها/ از دلایل ناکارآمدی سیاست های فرهنگی ایران
هشدار دبیر شورای نگهبان درباره روایات تحریف شده از جنگ ایران و اسراییل/تکلیف امروز نهادها و چهره های رسانه ای و فرهنگی از نگاه جنتی چیست؟
قهرمانی نماینده ایران با برتری مقابل یک کویتی رسانه ورزش ایران
رایزنی ایران و روسیه درباره تقویت همکاری رسانه ای
کرمانشاه؛ گنجینه ای از تنوع فرهنگی و طبیعی، سوژه تازه مستند ملی «رخ ایران»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مرداد 1404 ساعت 21:252025-07-30سياسي

نشست مشترک فعالان رسانه ای و فرهنگی ایران و پاکستان


در آستانه سفر رسمی رییس جمهور کشورمان به پاکستان، سمیناری با محوریت بررسی راهکار های توسعه روابط تهران و اسلام آباد، با حضور چهره های سیاسی، - در آستانه سفر رسمی رییس جمهور کشورمان به پاکستان، سمیناری با محوریت بررسی راهکار های توسعه روابط تهران و اسلام آباد، با حضور چهره های سیاسی، فرهنگی و رسانه ای دو کشور، در پایتخت پاکستان برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد در آستانه سفر رسمی رییس جمهور کشورمان به پاکستان، سمیناری با محوریت بررسی راهکار های توسعه روابط تهران و اسلام آباد، با حضور چهره های سیاسی، فرهنگی و رسانه ای دو کشور، در پایتخت پاکستان برگزار شد.


برچسب ها: پاکستان - توسعه روابط - رییس جمهور - سفر رسمی - رسانه ای - کشورمان - اسلام
آخرین اخبار سرویس:

نشست مشترک فعالان رسانه ای و فرهنگی ایران و پاکستان

نشست مشترک فعالان رسانه ای و فرهنگی ایران و پاکستان