مطالب مرتبط:
تصاویر/ دیدار امام جمعه شهرستان خوی با آزادگان
شکنجه گروگان با سوزاندن و چاقو | اخذ ویزا به فاجعه ختم شد
شکنجه گروگان با سوزاندن و چاقو؛ اخذ ویزا به فاجعه ختم شد
کشف دو قبضه اسلحه شکاری غیر مجاز در شهرستان چگنی
گروگان گیری و شکنجه/ اخذ ویزا به فاجعه ختم شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مرداد 1404 ساعت 12:402025-08-18سياسي

یک پرونده قصاص در شهرستان خوی به سازش ختم شد


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از سازش در هشتمین پرونده قصاص این استان، در قالب پویش «به عشق امام حسین (ع) می بخشم» در شهرستان خوی خبر داد.

- رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از سازش در هشتمین پرونده قصاص این استان، در قالب پویش به عشق امام حسین (ع) می بخشم در شهرستان خوی خبر داد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ ناصر عتباتی بیان داشت: فردی مرتکب قتل عمد شده بود که دستگیر و پس از طی مراحل دادرسی، حکم قصاص نفس وی صادر و با تایید دیوان عالی کشور در زندان خوی در انتظار اجرای حکم بود.

وی ادامه داد: در راستای تبیین فرهنگ صلح و سازش در جامعه که یکی از سیاست های قوه قضاییه است و نیز در جهت پویش به حرمت امام حسین (ع) می بخشم، با تلاش مستمر رییس دادگستری خوی و رییس شعبه چهارم دادگاه کیفری یک شهرستان خوی، اولیای دم در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و به حرمت امام حسین (ع) و اهل بیت عصمت و طهارت از حق خود گذشتند و به محکوم فرصت دوباره زندگی بخشیدند.

رییس کل دادگستری  آذربایجان غربی افزود: این گذشت اولیای دم نشان از روحیه بلند گذشت، صلح و سازش و عشق به سید و سالار شهیدان مردم عزیز کشور است که ستودنی است.


برچسب ها: دادگستری آذربایجان غربی - شهرستان خوی - آذربایجان غربی - رییس کل دادگستری - شهرستان - آذربایجان - امام حسین
آخرین اخبار سرویس:

یک پرونده قصاص در شهرستان خوی به سازش ختم شد

یک پرونده قصاص در شهرستان خوی به سازش ختم شد