مطالب مرتبط:
ببینید/ اعتراض شهرک نشینان اسراییلی به استفاده رژیم از غذا به عنوان سلاح علیه فلسطینی ها در غزه
جزییات بازداشت دو سرباز اسراییلی توسط بلژیک به دلیل جنایت جنگی علیه فلسطینی ها در غزه
حزب الله روی سر اسراییلی ها گل می پاشید
نفربر اسراییلی با بمب بشکه ای هدف قرار گرفت
بازداشت زن اسراییلی به اتهام تلاش برای ترور نتانیاهو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 مرداد 1404 ساعت 11:502025-07-24بين الملل

یک نویسنده اسراییلی: غزه پیروز شد


برییل، تحلیلگر امور عربی در هاآرتص، در مورد اظهارات ایمن عوده، نماینده عرب در کنست، که گفت غزه پیروز شد، غزه پیروز خواهد شد اظهار نظر کرد و اشاره کرد که این عبارت دیگر فقط یک شعار نیست، - به گزارش جماران به نقل از الجزیره، در مواجهه با گفتمان رسانه ای اسراییل که جنگ نسل کشی و گرسنگی دادن به غزه را توجیه می کند، تسوی برییل، تحلیلگر روزنامه هاآرتص، معتقد است که این منطقه محاصره شده، نه تنها از طریق مقاومت نظامی خود، بلکه از طریق از هم پاشیدن "ساختار ژنتیکی دولت و جامعه اسراییل"، که تهدیدی برای فروپاشی داخلی بدون نیاز به کودتا یا تغییر سیاسی اساسی است،"پیروزی وجودی و اخلاقی" بر اسراییل به دست آورده است.

برییل، تحلیلگر امور عربی در این روزنامه، در مورد اظهارات ایمن عوده، نماینده عرب در کنست، که گفت "غزه پیروز شد، غزه پیروز خواهد شد" اظهار نظر کرد و اشاره کرد که این عبارت دیگر فقط یک شعار نیست، بلکه یک واقعیت ملموس است که روزانه از زمان آغاز جنگ در اکتبر 2023 تجسم می یابد، چه از طریق صحنه های مرگ، ویرانی و گرسنگی در داخل نوار غزه، و چه از طریق پیامدهای جنگ که اسراییل را از درون متلاشی می کند.

این نویسنده اسراییلی معتقد است که آنچه در غزه می گذرد، فراتر از یک جنگ نظامی، به عاملی برای تغییر ساختار خود اسراییل تبد


برچسب ها: پیروز - اسراییل - تحلیلگر - اظهار نظر - اظهارات - نماینده - روزنامه
آخرین اخبار سرویس:

یک نویسنده اسراییلی: غزه پیروز شد

یک نویسنده اسراییلی: غزه پیروز شد