مطالب مرتبط:
نوری قزلجه: کم آبی تولید برنج ایرانی را 300 هزار تن کاهش داد
دلیل کاهش تولید برنج ایرانی از زبان نوری قزلجه
کاهش 2 میلیون تنی تولید فولاد کشور در سال 1403
گام عملی «ارفع» در حذف آلایندگی های خطرناک و کاهش ضایعات تولید + ویدیو
واکنش بازار خودرو به توقف موقت آیین نامه واردات؛ ترمز کاهش قیمت کشیده شد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 مرداد 1404 ساعت 20:252025-08-06سياسي

ضرورت کاهش واردات مواد اولیه تولید دارو


مسئول فنی گروه داروسازی برکت بر لزوم کاهش واردات مواد اولیه تولید دارو در کشور تاکید کرد.

- دکتر علی اذانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه بر اساس نظر مقام معظم رهبری پدافند غیرعامل همانند مصون سازی درونی است، گفت: پدافند غیرعامل به منظور خنثی سازی تهدیدات دشمن اجرا می شود.

وی افزود: پدافند غیرعامل به منظور حفظ منافع ملی در حوادث غیر مترقبه و افزایش آستانه تحمل ملی ضروریست.

این متخصص داروسازی صنعتی در زمینه پدافند غیرعامل در تولید دارو گفت :تولید دارو در کشور باید با استفاده بهینه از منابع موجود ملی و کاهش واردات مواد اولیه دارو و تولید این مواد در کشور باشد.

وی با اشاره به اینکه یش از 40 درصد از مواد اولیه مورد نیاز تولید دارو در کشور وارد می شود گفت: ییش از 90 درصد داروی مورد نیاز در کشور تولید می شود، اما حدود نیمی از مواد اولیه تولید این دارو ها وارداتی است که باید در کشور تولید شود.

دکتر ازذنی اضافه کرد:باید بر اساس یک برنامه بلند مدت با همکاری شرکت های مادر تخصصی تولید دارو در کشور مواد اولیه و مواد موثره دارو را در داخل کشور بسازیم.

وی ادامه داد: توزیع و ذخیره سازی استراتژیک دارو ها در تمام استان های کشور نیز از جمله راهکار های پدافند غیرعامل به منظور تامین دارو در حوادث غیر مترقبه کشور ا


برچسب ها: پدافند غیرعامل - واردات مواد اولیه - تولید دارو - مواد اولیه - مواد اولیه تولید - تولید - دارو
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت کاهش واردات مواد اولیه تولید دارو

ضرورت کاهش واردات مواد اولیه تولید دارو