مطالب مرتبط:
بارش شدید باران در این مناطق از فردا تا جمعه 31 مرداد/ سیل در راه است
3 استان کشور برای بارش باران آماده باشند +هواشناسی روزهای آینده
کراچی را سیل برد؛ باران جان 10 نفر را گرفت
رگبار باران امروز این مناطق را غافلگیر می کند؛ خزر فردا خنک می شود! +ویدیو
کراچی را سیل برد؛ باران جان 10 نفر را گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مرداد 1404 ساعت 15:402025-08-20اجتماعي

باران و رعدوبرق در راه مازندران


هواشناسی مازندران نسبت به ناپایداری های جوی و احتمال سیلاب در استان طی روزهای پنجشنبه و جمعه هشدار داد.

- هواشناسی مازندران نسبت به ناپایداری های جوی و احتمال سیلاب در استان طی روزهای پنجشنبه و جمعه هشدار داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ اداره کل هواشناسی مازندران با صدور هشدار جوی سطح زرد شماره 24، از ناپایداری های همرفتی در استان طی عصر پنجشنبه 30 مرداد تا جمعه 31 مرداد 1404 خبر داد.

بر اساس این هشدار، استان به ویژه ارتفاعات نیمه شرقی شاهد رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد نسبتاً شدید موقتی و کاهش دما خواهد بود.

هواشناسی مازندران اعلام کرد: جاری شدن رواناب محلی، آبگرفتگی معابر، احتمال سیلاب نقطه ای، افزایش حجم آب رودخانه ها، ریزش سنگ در محورهای کوهستانی و وقوع صاعقه از مهم ترین پیامدهای این سامانه جوی است.

در این هشدار توصیه شده است از اسکان در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری شود، هنگام تردد در محورهای کوهستانی و فعالیت های گردشگری و کوهنوردی احتیاط صورت گیرد و سایر اقدامات پیشگیرانه برای کاهش خسارات احتمالی به کار گرفته شود.


برچسب ها: هواشناسی مازندران - مازندران - هواشناسی - ناپایداری - هشدار - اداره کل هواشناسی مازندران - پنجشنبه
آخرین اخبار سرویس:

باران و رعدوبرق در راه مازندران

باران و رعدوبرق در راه مازندران