مطالب مرتبط:
مدیر جایگاه سوخت در جیرفت دستگیر شد/کشف هزار لیتر سوخت خارج از شبکه
کشف 30 میلیارد قاچاق در نوار مرزی کردستان
کشف درختی خارق العاده در آفریقا: تبدیل دی اکسید کربن به سنگ آهک!
کشف 500 میلیارد تومانی کالای قاچاق
کشف 5 هزار میلیاردی کالای قاچاق با همکاری مردم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مرداد 1404 ساعت 23:152025-07-23حوادث

کشف 130 تن سنگ سیلستین قاچاق در سرخه و میامی؛ 2 نفر دستگیر شدند


جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف 130 تن سنگ سیلستین قاچاق در سرخه و میامی خبر داد و گفت: دو نفر در این راستا دستگیر شدند.

- کشف 130 تن سنگ سیلستین قاچاق در سرخه و میامی؛ 2 نفر دستگیر شدند سمنان- جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف 130 تن سنگ سیلستین قاچاق در سرخه و میامی خبر داد و گفت: دو نفر در این راستا دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ سید علی میر احمدی شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه هر گونه قاچاق کالا در استان رصد و با آن برخورد می شود، ابراز داشت: این مهم در استان سمنان به طور جد پیگیری می شود.

وی با بیان اینکه 130 تن سنگ سیلسیتین دپو از کارگاه تولیدی سرخه کشف شد، افزود: یک متهم در این راستا دستگیر شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف 30 تن سنگ سیلسیتین از بار تریلی عبوری محور مواصلاتی میامی خبر داد و ابراز داشت: در این مأموریت نیز یک نفر دستگیر شده است.

وی ارزش ریالی سنگ ها را طبق نظر کارشناسان امر 18 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: دو متهم پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.


برچسب ها: فرمانده انتظامی استان - استان سمنان - فرمانده انتظامی - سمنان - استان - دستگیر - انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

کشف 130 تن سنگ سیلستین قاچاق در سرخه و میامی؛ 2 نفر دستگیر شدند

کشف 130 تن سنگ سیلستین قاچاق در سرخه و میامی؛ 2 نفر دستگیر شدند