مطالب مرتبط:
صعود دوباره دلار؛ بازگشت به کانال 93 هزار تومان در پایان هفته | از مکانیسم ماشه تا افزایش قیمت دلار و انکار مسئولان!
دلایل اصلی اسهال در تابستان
دفاع ملی و ارائه تصویر خدمت گفتمان اصلی هفته دولت است
تامین ارز و دینار عراقی برای زوار از اولویت های اصلی است
دلایل اصلی اسهال در تابستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مرداد 1404 ساعت 14:552025-08-09اقتصادي

افزایش دبی آب ورودی به کانال های اصلی در هویزه


درپی تداوم گرمای شدید و ضرورت تأمین آب برای اجرای الگوی کشت تابستانه، جلسه ای اضطراری با حضور مسئولین شرکت کرخه و شاوور شهرستان هویزه برگزار شد.

- درپی تداوم گرمای شدید و ضرورت تأمین آب برای اجرای الگوی کشت تابستانه، جلسه ای اضطراری با حضور مسئولین شرکت کرخه و شاوور شهرستان هویزه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هویزه با تأکید بر ضرورت تأمین پایدار آب برای مزارع با توجه به توافقات قبلی درباره الگوی کشت تابستانه، خواستار افزایش فوری حجم تخصیص آب به اراضی کشاورزی منطقه شد.

منصور سعیدی مفرد افزود: مسئولین شرکت کرخه و شاوور نقشه های منابع آبی و شبکه های آبیاری منطقه را مورد بررسی قرار دادند تا با تحلیل دقیق مسیر ها و ظرفیت ها، تصمیمات لازم برای افزایش دبی آب ورودی به کانال های اصلی اتخاذ شود همچنین قول مساعد برای افزایش سهمیه آب و بهبود پایداری کشت در منطقه داده شد.

سعیدی مفرد همچنین به همراه مدیرعامل شرکت فردوس و جمعی از کشاورزان پیشرو، بازدید میدانی از مزارع حاشیه کانال MC 1 به عمل آوردند.

در این بازدید نیز بر لزوم افزایش دبی آب این کانال تأکید شد تا با مدیریت بهینه منابع آبی، از مزارع کنجد که محصولی کم مصرف و سازگار با اقلیم منطقه است، به خوبی حفاظت و پشتیبانی شود.


برچسب ها: الگوی کشت - افزایش - شهرستان - مسئولین - هویزه - گرمای شدید - برگزار
آخرین اخبار سرویس:

افزایش دبی آب ورودی به کانال های اصلی در هویزه

افزایش دبی آب ورودی به کانال های اصلی در هویزه